• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

14.11.2018

10:38

(VIDEO) LUNA PLAKALA BEZ PRESTANKA! Ljubila Slobin krstić, a onda je ponavljala SAMO JEDNU REČENICU! JEZIVO!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA PLAKALA BEZ PRESTANKA! Ljubila Slobin krstić, a onda je ponavljala SAMO JEDNU REČENICU! JEZIVO!

Podeli vest

Luna Đogani je sinoć pričala sa Drvetom mudrosti, a nakon razgovora je došla u hotelsku sobu

Ona je skidala šminku, a u jednom trenutk prošaputala "Ja sam luda".

Đoganijeva je zatim nastavila sa skidanjem šminke, ali je zastala, uzela krstić koji joj je Sloba poklonio, a koji nosi oko vrata i počela da ga ljubi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nale

pre 5 godina

Lunina predstava.Boze sto je devojka proracunata! Slobo,spasio si se na vreme!

Nale

pre 5 godina

Sto ne objavite komentar vezan za Lunino glumatanje sto sam poslala?

Biljana

pre 5 godina

Luna nemoj klonuti cista si ko suza ne treba ti to znamo sta je ljubav ali tvojim ponasanjem klosarima pomazes druzi se sa bratom blondi savom tomom pijes jake lekove klosari te nazivaju sto si se zalila miljani matoroj znas i sama da si nasa zvezda budi jaka teodora je usla da te povredi ona je idalje ljubomorna na tebe jer imas vise fanova gledaju te roditelji izdrzi .

milosevic

pre 5 godina

Patetika, laz, glumatanje. Ako nije u centru paznje, posle svakog pijanstva lelekanje za Balvanom i ljubomora na Kiju. Kija volimo te malena!!!

Ilona

pre 5 godina

Luna konačno je vreme da prestanaš sa tim detinjarijama. Dosta više suza i patnje. Niko toga nije vredan. Život ide dalje. Podvucijcrtu i nastavi dalje. Znaš zašto siušlau Zadrugu. o trebada tibudecilj. Polako a sigurno koračaj prema svojim snovima.Kad izadješ iz Zadruge, tvojaj sreća te čeka...kao i sve ostale...Ti silepa,zgodna,visoka devojka i ne trebasebe da urnišeš natakav način.Jednostavno isključi tajj deo života iz svojih vijuga. Ti sijedna vrlo otvorena i iskrena devojka. Imaš samo 22 godine, suviše si mlada, dabi jtaj jteret nosila nasovjim plećima. Jednostavno taj čovek te više ne zaslužuje.Imaš našu odršku do kraja,ovoga puta te vodimo do pobede.....Prestani više, izbriši suze, izbriši prošlost kao da nije postojala.....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija