• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

14.11.2018

22:17

ZERININA MAMA SE PLAŠI DA ĆE ČOLAK DIĆI RUKU NA NJENU ĆERKU: Bane će ubiti Zerinu kao što je Kapisoda Kseniju!

Rijaliti

ZERININA MAMA SE PLAŠI DA ĆE ČOLAK DIĆI RUKU NA NJENU ĆERKU: Bane će ubiti Zerinu kao što je Kapisoda Kseniju!

Podeli vest

Majka Zerina Hećo, Sanela Masić, strahuje da će Bane Čolak zbog ljubomore ubiti njenu ćerku, a onda presuditi sebi

Majka Zerine Hećo, Sanela Mašić, boji se da će njena ćerka završiti kao Ksenija Pajčin, koju je 2010. godine ubio dečko Filip Kapisoda, a zatim presudio i sebi. Mama učesnice "Zadruge 2" svakodnevno gleda kako Bane Čolak pravi ljubomorne scene njenoj ćerki i to joj se uopšte ne dopada.

Scene zbog bivšeg

Sanela strahuje da je Zerinin dečko zbog posesivnosti i bolesne ljubomore spreman da digne ruku na nju:

I Zerinin bivši muž u strahu


Zerinina mama kaže da ju je pre nekoliko dana zvao bivši zet Rusimir Hećo i ispričao da se plaši da će Bane Čolak nešto uraditi bosanskoj starleti:

- Pozvao me je i rekao: "Ja se plašim za nju, ona će psihički da oboli." Svi smo zabrinuti. A ona mora da ostane zdrava zbog njihove ćerke Sare.

- Šokirala sam se kada su mi njeni fanovi poslali sve snimke. Uđem da pročitam komentare ispod video-klipova na kojima su njih dvoje i svi pišu da se boje da će ona završiti kao Ksenija Pajčin. Iskreno, i ja se pribojavam da bi to moglo da se desi, jer on čovek nije normalan. Zvala sam produkciju i rekla im da strahujem za život svoje ćerke. Morala sam da popijem lek za smirenje da dođem sebi - priča potreseno Zerinina majka i dodaje da je prema njenom mišljenju Čolak spreman da digne ruku na njenu ćerku:

- Bane je kod Drveta mudrosti rekao da je nikada ne bi povredio. Čim on to priča, znači da je razmišljao o tome i kao da daje predznake da bi nešto uradio. Ona treba da se skloni od njega. Pa recite mi, da li je normalno da se neko samopovređuje? On je bolestan i ima ozbiljan psihički problem.

Sanela kaže da je di-džej iz Užica imao jedan ispad ljubomore pre nego što su ušli u "Zadrugu 2".

Karađorđe: Dokazaću da nisam narkoman

Karađorđe Subotić kaže da je ušao u "Zadrugu 2" kako bi narodu dokazao da nije narkoman i alkoholičar, kao što mnogi pričaju. On je u rijaliti ušao zajedno sa verenicom Ivanom, majkom Mine Vrbaški, zbog čega je njegova ćerka Aleksandra doživela nervni slom.

- Došao sam u "Zadrugu" da dokažem da nisam narkoman i alkoholičar - rekao je Karađorđe.
Aleksandra i dalje ne može da mu oprosti što je ušao u šou, pa mu je poručila da postoji i drugi način da zaradi pare:

- Deca u školi su mi se smejala kada sam bila trudna, roditelji im nisu dali da se druže sa mnom, ušla sam kako bih dokazala da sam normalna. Moj otac ne zarađuje, ali to ne znači da je trebalo da uđe ovde - izričita je Subotićeva. 

- Dva dana pred ulazak Bane je njoj napravio scenu zbog nekadašnjeg muža. Zerina je zajedno sa bivšim odvela ćerku Saru na ručak. Bane ju je neprestano zvao, pa je na kraju i mene pozvao. Pokušavala sam da mu objasnim da je to normalno da se viđaju, a on je meni rekao: "Razumem vas, ali meni Zerina nije rekla da ide sa njim na ručak." Ja mu kažem da laže jer mu je preda mnom ispričala gde ide - objašnjava ona.

Pretnje samoubistvom

Uplašena majka takmičarke ističe da ne može sebi da oprosti što je "pala" na Čolakovu priču:

- Zerina mi je još tada rekla da ako bude ljubomoran i posesivan, ona će raskinuti sa njim i neće zajedno ući u "Zadrugu". On je nas ubedio da nije takav, nego da je samo nervozan zbog početka rijalitija. Ja ne mogu da verujem da je uspeo da me prevari da poverujem u to. Oni da su u realnom svetu i da ona vidi te lažne suze i pretnje samoubistvom, ostavila bi ga sigurno. A ovako unutra ne zna ništa i zato mu sve dozvoljava - zaključuje Sanela. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija