• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

19.11.2018

17:39

(VIDEO) ZNAM ŠTA SU TI MUŠKARCI RADILI: Brendon otkrio šta zna o Dorotei, ONA PREBLEDELA!

Rijaliti

(VIDEO) ZNAM ŠTA SU TI MUŠKARCI RADILI: Brendon otkrio šta zna o Dorotei, ONA PREBLEDELA!

Podeli vest

Rat između Branislava Radonića Brendona i Dorotee Jovanović i dalje bukti u Beloj kući, a on je nekoliko puta istakao da je ona najprljavija devojka u kući, te da zbog toga ne želi da se druži sa njom

Međutim, Brendon je posle kraće rasprave odlučio da joj saspe sve u lice, pa je surovim rečima otkrio šta zna o njoj. Dorotea je toliko bila uzrujana zbog ovih reči da je potpuno izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem.

Foto: printscreen RTV Pink

- Družiš se sa sumnjivim ljudima, rizična si. Ti si jedna striptizeta, znam šta su ti ljudi radili, matorci neki. Pretiš mi sa đilkošima koji te izvedu sa splava i pi*aju po tebi, pa te izbace iz auta. Ej, Siniša koji ima 45 godina, ti ćeš ići na policijsko ispitivanje. Ti misliš da su oni neke face i velilične - rekao je Brendon.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ja sam tebi rekla da ćeš videti ko sam ja, a ne ko je neko drugi... - rekla je Dorotea.

- Ja znam šta si ti indirektno htela da mi kažeš. Samo sam hteo da ti stavim do znanja da znam ko si i šta radiš napolju. Igraj se sa tebi ravnima, sa mnom ne možeš. Mene ne možeš da isprovociraš, ja sam purpurno biće. A ti, završićeš u zatvoru kako i dolikuje. Znam ko si i sa kim se družiš i znam da te boli što ti ovo govorim. Imaš snimke i gole slike - nastavio je Brendon.

Foto: printscreen RTV Pink

Jovanovićeva je, između ostalog, pokušavala da ga zagrli posle ovih brutalnih reči, ali ju je Brendon odgurnuo i nastavio da joj govori sve ono što ona nimalo nije želela da čuje.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija