• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

19.11.2018

22:00

(FOTO) SLOBINA PORUKA ODJEKNULA KAO BOMBA! Radanović ULAZI U ZADRUGU, a ovom objavom ZAINTRIGIRAO JE SVE!

Rijaliti

(FOTO) SLOBINA PORUKA ODJEKNULA KAO BOMBA! Radanović ULAZI U ZADRUGU, a ovom objavom ZAINTRIGIRAO JE SVE!

Podeli vest

Kao bomba odjeknula je vest da će Pinkova zvezda Sloba Radanović u utorak ući u Zadrugu, a danas se i on oglasio na Instragramu i zapalio društvene mreže

On će zabavljati zadrugare na žurki koje se organizuju svakog utorka posle emisije "Amidži šou", a sa njim će pevati i Dara Bubamara i Rialda Karahasanović, za koju se, inače, u poslednje vreme spekuliše da je otpočela ljubavnu romansu sa Radanovićem.

Foto: pink.rs

Sloba je na svom Instagram profilu u ponedeljak veoma aktivan, a mnogi se pitaju da li se poruke koje ostavlja odnose na njegovu bivšu devojku Lunu Đogani, koja je u ''Zadruzi''.

- Ne dobijaju svi istu verziju mene. Neko će ti reći da imam divnu dušu. Drugi će ti reći da sam hladnokrvni seronja. Veruj i jednima i drugima. Ja se prema ljudima ne odnosim loše, već onako kako su zaslužili - poručio je Sloba.

Foto: printscreen instagram

Da li je ovo zapravo njegova najava da će se prema Luni sutra uveče postaviti onako kako smatra da zaslužuje, nije poznato, ali jedno je sigurno - saznaće se na sutrašnjoj žurki u Zadruzi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mima

pre 5 godina

o cemu on to pa decko ne zna ni prema sebi da ponasa

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59