• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ - A. MILIĆ

20.11.2018

21:05

NEVIĐEN SKANDAL! SLOBA PRIZNAO KIJI: Kresnuo sam Anu Korać nekoliko puta!

Rijaliti

NEVIĐEN SKANDAL! SLOBA PRIZNAO KIJI: Kresnuo sam Anu Korać nekoliko puta!

Podeli vest

Sloba Radanović je priveo u stan najbolju drugaricu svoje bivše žene nakon snimanja spota za svoju pesmu "Nepristojna ponuda" * Kristini je ispričao sve detalje, jer ona ima audio-snimak na kom Koraćeva priča o njihovom seksu

Sloba Radanović priznao je svojoj bivšoj ženi Kristini Kiji Kockar da je kresnuo njenu najbolju drugaricu iz "Zadruge" Anu Korać. Pevač je Kiji ispričao da je imao seks sa starletom, i to nekoliko puta.
 

Radanović možda ne bi otkrio sve detalje svoje avanture sa Koraćevom da ga Kristina nije "priterala u ćošak" sa audio-snimkom na kom se čuje kako Ana priznaje da je spavala sa njim.

Kija ima dokaz 

- Kada su Kiji rekli da je njen bivši muž spavao sa njenom najboljom drugaricom, ona je prvo pitala Slobu da li je to tačno. Na početku on je negirao. Gledao ju je u oči i lagao, rekao joj je da je paranoična, da umišlja stvari. Nije imao kud kada mu je Kija pustila audio-snimak u kom Ana priznaje da se kresnula sa Slobom. Jedan njihov zajednički prijatelj je snimao dok mu je pričala detalje i snimak je dao Kristini - kaže izvor Informera koji se druži sa svim akterima ove sapunice.

Zbog ovog dokaza Radanović više nije mogao da laže Kiju, pa joj je priznao da ju je izdao po drugi put. 
- Bez obzira na to što su oni razvedeni, Kristina smatra da joj je Sloba zabio nož u leđa kada je legao u krevet sa njenom prijateljicom. On se izvinjavao, govorio je da je Ana kriva za sve, da ga je izazivala, zavodila... Sve se dogodilo brzo po završetku "Zadruge 1". Koraćeva je završila u Slobinom stanu posle snimanja spota za njegovu pesmu "Nepristojna ponuda". Međutim, to nije bio jedini put da su se kresnuli. On je priznao Kristini da su nekoliko puta imali seks - otkriva naš sagovornik.

Kockareva je o ovoj izdaji razgovarala i sa svojom najboljom drugaricom, koja je sve negirala, uprkos tome što je znala da Kija ima snimak na kom se čuje kako priča o seksu sa Slobom.

Puklo prijateljstvo

- Kija je mirno pitala Anu da li je istina da je spavala sa njenim bivšim mužem. Ona zna da je Sloba najveća ljubav u Kristininom životu i da nikada neće biti potpuno ravnodušna prema njemu, a opet joj je to uradila. Ana je sve poricala, rekla je Kiji da je poludela, da joj nikada ne bi tako nešto uradila.

Kristina joj naravno nije poverovala ni reč, ali nije želela da se raspravlja sa njom i da joj govori da ima dokaz njene izdaje. Samo se okrenula i otišla, blokirala je Anu na svim društvenim mrežama, kao i na telefonu. Ne želi više nikada da je vidi, Ana je mrtva za Kiju. Od Slobe je mogla sve da očekuje, ali ne i od Ane. Njena izdaja ju je zabolela više nego bilo šta - zaključuje naš sagovornik.

Kija saznala za izdaju kad je Ani umro otac

Kija je saznala da je Ana Korać spavala sa njenim bivšim mužem na dan kada je starleti umro otac Milić Korać. Ona zbog toga nije želela odmah ništa da joj kaže, već joj je izjavila saučešće i pružila utehu. Kristina se tada nije pojavila na sahrani jer je bila u inostranstvu, ali je bila u stalnom kontaktu sa Anom i tešila je. Tek nakon što je prošlo neko vreme od sahrane, Kija je popričala sa Anom i rekla joj da za nju više nema mesta u njenom životu.

 

(VIDEO) SPERMA MI JE UPALA U OKO, NISAM MOGLA DA GA OTVORIM! Ana Korać do detalja opisala NAJBOLJI SEKS!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala

pre 5 godina

Pa njoj je otac umro zbog njenog ponašanja. Ona ga oterala u grob!

Dijana

pre 5 godina

jel vas nije sramota da pisete ovakve lazi?Anu i Kiju sam licno videla srecne i nasmejane,Kija je sa njom pazarila stvari pred ulazak,poverila joj telefon i mnogo toga licnog po ulasku,a Ana je non stop bila kod Kija u stanu fuj ,kako ste jadni i bedni...objavite komentar

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija