• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

21.11.2018

10:40

(FOTO) SLOBA SE OGLASIO POSLE ŽURKE U "ZADRUZI 2" i otkrio koliko su ga pogodile LUNINE SUZE!

Rijaliti

(FOTO) SLOBA SE OGLASIO POSLE ŽURKE U "ZADRUZI 2" i otkrio koliko su ga pogodile LUNINE SUZE!

Podeli vest

Pevač Slobodan Radanović u utorak je sa koleginicama Darom Bubamarom i Rialdom zabavljao stanare najgledanijeg rijaliti programa u regionu, "Zadruge 2", tokom žurke koje je bila organizovana

Sloba, koji u ponedeljak objavljuje svoju novu pesmu pod nazivom "Kocka", priredio je odličnu zabavu zadrugarima i potpuno se profesionalno poneo tokom cele večeri.

Sa druge strane, Luna Đogani, koliko god se trudila, nije mogla da sakrije emocije.

Foto: printscreen RTV Pink

Blogerka sa kojom je Sloba Radanović bio u romansi tokom boravka u prvoj sezoni "Zadruge" bila je zbunjena kada ga je ugledala, zatim su se pozdravili, a onda je kasnije ona više puta plakala.

Foto: printscreen RTV Pink

Nakon što se žurka završila, ekipa portala Pink.rs kontaktirala je Slobu Radanovića u momentima kada je Luna plakala u pabu, a dok su je tešili Adam Đogani i Savo Perović. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Pa krivo mi je što se tako oseća, žao mi je... Ne znam šta da kažem. Rekla je da sam joj ja uništio život, a onda plače. To ne kapiram malo - rekao je Sloba za Pink.rs.

S obzirom na to da je Marija Kulić tokom žurke pitala Lunu zbog čega Sloba sada nije sa njom nakon razvoda od Kristine Kockar, želeli smo da čujemo i Radanovićev komentar povodom ovih Marijinih reči.

Foto: printscreen RTV Pink

- To je gotovo. Ja sam normalno pevao, došao sam da obavim svoj posao, da ih zabavim i tako sam se i poneo. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne mora to po svaku cenu - dodaje Radanović.

Foto: printscreen RTV Pink

Žurku koja je bila prošle noći u hiperrijaliti programu "Zadruga 2" gledala je cela Srbija. Milionska publika nije spavala jer su svi želeli da prate dešavanja na imanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ccc

pre 5 godina

svaki kontakt s njom ti unistava reputaciju ozbiljnog pjevaca, jednostavno ne moze se tebe dozivjeti ozbiljno ako si u vezi s osobom koja nema dostajanstva i sve ucini jeftinim. dovoljno je samo ono jedno njeno idemoooo da se svakom razumnom okrene stomak. ako je stvarno volis i ne smeta ti to sve, onda ne ocekuj da drugi je vide tvojim ocim vec zrtvuj ozbiljnu karijeru, prihvati da te ozbiljan svijet dozivljava kao balvana, a zaraditi ces svakako jer ovde mlate pare razne budale.

Biba

pre 5 godina

To svakako nije išlo..ljubav se desila, ali njena histerija, prebacivanje, okretanje leđa, vređanja...ružne i agresivne stvari nisu za ljubav. Sloba je lutka!

Mina

pre 5 godina

Mora covek da se ponasa zenica ga prati mora javmo da moli i kuka. Ceka se javno pomirenje pare su pobedile kad vec ljubav nije mogla. Neka se vole do poslednjeg dinara.

Jelena

pre 5 godina

Bednik!!!! Svinger prevarant seljacina prostacina, balvancina, skotina majmuncina i jos puno toga...

miki

pre 5 godina

Ne okreci se sine, da li ti treba ta bolestina.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59