• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

22.11.2018

10:55

ANABELA PLAKALA ZBOG LUNE! Progovorila o ćerkinom nervnom slomu, a evo šta je rekla o Slobi!

Rijaliti

ANABELA PLAKALA ZBOG LUNE! Progovorila o ćerkinom nervnom slomu, a evo šta je rekla o Slobi!

Podeli vest

Modna blogerka Luna Đogani definitivno nije prebolela Slobodana Radanovića, a da je zaista tako, potvrdilo se nakon njegovog ulaska u „Zadrugu 2“

Folker je samo hladno pružio ruku nekadašnjoj devojci, a nakon što je napustio rijaliti, Đoganijeva je doživela pravi nervni slom. Urlala je, dozivala ga, a u jednom trenutku je poželela da napusti rijaliti. Najveći šok doživela je njena majka, Anabela Atijas. Ona je za „Alo!“ rekla da joj je mučno sve to da gleda i kroz suze je izustila:

- Trudila sam se da ne gledam sve što se dešavalo. A šta da kažem, ni sama ne znam... Moja ćerka se držala kao lavica, a u stvari je ranjena srna. Slomila se na kraju i to je OK. Da je kod kuće, niko je ne bi video... Koliko smo samo puta tako plakale u svoja četiri zida. Sve je to opravdano, velik je to bol... Kolika je i ljubav bila, toliki je i bol sada - kaže Anabela i kroz suze dodaje da joj teško pada to što u ovim trenucima nije uz svoju ćerku.

- Da mogu da je vidim ili čujem, rekla bih joj da je razumem! Ko nije iskreno voleo, ne zna šta je patnja. Nažalost, ume i da boli. Rekla bih joj da će sve to proći jednog dana i da se ovo kroz šta sad prolazi zove odrastanje. Ona je iskrena u svemu do kosti i zbog toga može svakog da pogleda u oči. Ponosna sam na nju - rekla je Anabela za „Alo!“.

Koliko je Đoganijevu pogodilo to što je videla bivšeg dečka, bilo je jasno po njenom ponašanju nakon što se žurka u „Zadruzi“ završila. Njen najbolji drug Savo Perović i brat Adam Đogani bezuspešno su pokušavali da je uteše.

Luna je vrištala i dozivala Slobodana da se vrati.

Foto: printscreen RTV Pink


- Slobo, zašto si mi ovo uradio? Vrati se, molim te, vrati mi se, ljubavice, ja bez tebe ne mogu i neću da živim. Ne mogu više da se foliram, da glumim da mi je dobro, a nije. Umreću ovde, kako ne razumeš? Molim te, pomozi mi - jecala je ona i tražila da je puste napolje.


- Nisam želela da uđem ovamo, morala sam! Ušla sam da izbavim svoju porodicu iz go*ana! Pustite me više svi na miru! Hoću napolje!

- Hoću kod mog Slobe! On je moja najveća ljubav. Moja najveća i jedina bol. Slobo, zašto si nam ovo uradio? Zašto si me ostavio kao psa?! - govorila je kroz suze.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nale

pre 5 godina

Sta je trebalo Sloba da uradi? Konacno se ponasao normalno!Svaki blizi razgovor bi Luna u svojoj glavi iskonstruisala da je njemu stalo do nje-i bilo bi jos gore-jurila bi ga ceo zivot-a toliko ruznih reci je rekla za Slobu....setimo se... Sto dalje od Lune Slobo!

milosevic

pre 5 godina

Ova tzv. mama krivi Slobu, a ostavili kci samu sa drogiranim ocem , prepustena ulici da sa momcima zivi od svoje 13 godine, a sada umire za "velikom ljubavlju" . Glumatanje i histerisanje sve za evro vise. A ti Balvane budi sretan sto si im na vreme pobegao. Od Boga neces pobeci, ne zbog Lunjare jer su to Djogaji i zasluzili, ali ce te Kijine suze i brakolomstvo Svetog braka docekati za naplatu kada tad.

kokice1

pre 5 godina

Pa plakale ste jadnice , jer vam nije uspelo da se sloba zarobi i da vas hrani i nosi na grbaci! jadnice

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija