• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

23.11.2018

09:08

(VIDEO) DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Anabela i Luna se odvojile u mrtav ugao, mislile da ih kamere ne snimaju, pa uradile OVO!

Rijaliti

(VIDEO) DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Anabela i Luna se odvojile u mrtav ugao, mislile da ih kamere ne snimaju, pa uradile OVO!

Podeli vest

Anabela Atijas i pevačicina ćerka Nina ušle su sinoć na kratko u "Zadrugu 2" kako bi se videle se sa Lunom. Susret je bio veoma emotivan, blogerka je bila oduševljena ovom iznenadnom posetom

Mnogima je promaklo par sekundi pre nego što su Luna i Anabela počele otvoreno da pričaju. Njih dve su se najpre sakrile u mrtav ugao gde ne mogu da budu snimljenje, a kroz bubice se čuo samo šum.

Pokret Anabelinih ruku deluje kao da je stavila svojoj ćerki nešto u šake, a da li će to ostati misterija ili će se otkriti o čemu je reč ostaje da vidimo.

- Znaš kako sam srećna što te vidiM. Ti znaš da ti majka ne misli loše. Preponosna sam na tebe. Neću ništa da ti govorim, ti znaš kako se osećaš, ja te razumem - rekla je Anabela nakon što su izašle iz mrtvog ugla.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 5 godina

Sran te bilo zeljko nj stalno pustas da se vidja s anabelom dok drugi nemogu ni da vide roditelje.

Zoki

pre 5 godina

Joj jeste dala joj dve kile bombona. Boze dogovorite se sa Kurirom ko ce sta pisati. Niste vi detektivi. Da se i dogodilo ima ko bi od Lune to uzeo. Hajde ljudi batali te teorije zavere nije ljudski. Kad bolje istrazite javite.

Anastasijab

pre 5 godina

Стигле Кијине сузе то је тек почетак...... Ова квази драма је намештена....претресите Луњару, докажите да је ово као случајност....

Gagi

pre 5 godina

Blogerka je izgleda zanimanje ovih koji nemaju vise od osnovne skole!

Nale

pre 5 godina

Dopustate Luni sve-i da udara druge ljude i da se vidja sa roditeljima i da samo za nji frizer dolazi i njen psihijatar;Ima informacije spolja i u skladu s tim se ponasa.Nama je dosta Lune! !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija