• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2018

23:05

MILJANINA MAMA JE KURVA, SEKS MI JE NAPLATILA 40 EVRA! Kruševljanin tvrdi da je učesnica "Zadruge" prostitutka

Rijaliti

MILJANINA MAMA JE KURVA, SEKS MI JE NAPLATILA 40 EVRA! Kruševljanin tvrdi da je učesnica "Zadruge" prostitutka

Podeli vest

Sedeo sam u Nišu u kafani sa drugom, rekao mi je da ima žensku za mene i preporučio mi Mariju Kulić. Ona me je odvela u stančić blizu fudbalskog igrališta, tamo je privodila mušterije, tvrdi Zoran Jović

Majka Miljane Kulić, Marija je kurva! Naplatila mi je seks 40 evra, tvrdi Zoran Jović iz Kruševca! On kaže da svakodnevno gleda Nišlijku u "Zadruzi" i da je rešio da progovori o njoj jer je izrevoltiran što ona deli moralne lekcije ostalim učesnicama rijalitija.

- Strašno je što Marija mladim devojkama priča o moralu, a ona je prostitutka. Ja sam spavao sa njom i za seks mi je naplatila 40 evra, to joj je tada bila tarifa - počinje priču Kruševljanin i dodaje da su on i Kulićka imali seks pre šest godina u njenom rodnom Nišu, u stanu koji je ona navodno rentirala da bi imala gde da opslužuje muškarce.

Hoću na poligraf

- Sedeo sam u Nišu u jednoj kafani sa drugom, on mi je rekao da ima neku žensku za mene i preporučio mi je Mariju. Našli smo se, ona me je odvela u jedan stančić blizu fudbalskog igrališta, tamo je inače privodila mušterije. Tu smo imali seks. Smem da idem i na poligraf da pokažem da govorim istinu - napominje Zoran.
Jović nije siguran da li je Kulićka prestala da se bavi najstarijim zanatom:
- Ona je tada bila prostitutka, to znam provereno, ali ne mogu da tvrdim da li se i sada bavi tim poslom. Meni je uzela 40 evra, nekome možda više ili manje, sve zavisi s kim je bila dobra ili bliska.

Foto: Happy TV

BIĆE U ŠOKU Siniša i Marija Kulić

Imaću problem

Ovaj Kruševljanin nije siguran da Marijina ćerka Miljana i muž Siniša znaju čime se ona bavila.
- Otkud znam da li su njen suprug i ćerka saznali za to. Možda ona to krije od njih. Znam da zbog ovoga mogu da imam problema sa njima, ali ja sam ovo morao da ispričam. Iznervirao sam se jer vidim koliko je ona zlo u "Zadruzi 2" - kaže Jović, koji jedva čeka da se suoči sa Marijom, i to baš pred kamerama Pinka:
- Samo kada bih ušao u rijaliti nakratko, da joj vidim facu kada me spazi. Svašta bih imao da joj kažem, sasuo bih joj sve u lice!

(VIDEO) MILJANU NAPUMPAJU PA OSTAVE! Marija Kulić zgrožena ponašanjem svoje ćerke




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rale

pre 5 godina

niti gledam taj rijaliti,niti znam tu zenu,niti je podrzavam u to ako je radila,ali ovaj neki tamo sinisa bas je ispao frajer.pravi muskarci nikada ne pricaju o takvim stvarima.bas je primitivan

Čiča Mrsoje

pre 5 godina

Pravi muškarci zaista ne treba da pričaju o ženama s kojima su imali seksualne odnose, ali ako su seks platili onda imaju pravo da druge upozore na cenu "posla".

Mila

pre 5 godina

Nije istina. Prosta, vulgarna, štrokava..sve jeste ali prostitutka nije. Ko poznaje Sikija zna da to ne bi proslo. On Miljanu ubija od batina, Mariju psuje i vredja, siledzija i nasilnik,tempirana bomba, tako da ta prica nema veze sa istinom..

Alex

pre 5 godina

Samo kad te ''spazi''bice ''opasno''.;;Kukuuuuuuu leellleeeeee,jel ovo moguce? Trebala je da ti uzme 300e,pre nego te ''spazila''...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija