• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

24.11.2018

10:42

LUNA JE OLOŠ I ZAOBIĐITE ME! Kija Kockar NIKAD GORE OPLELA po Đoganijevoj!

Rijaliti

LUNA JE OLOŠ I ZAOBIĐITE ME! Kija Kockar NIKAD GORE OPLELA po Đoganijevoj!

Podeli vest

Nakon što su na društvenim mrežama krenule da se šire lažni intervjuu koje je navodno dala Kija Kockar, pobednica "Zadruge" je odlučila da svemu tome stane u kraj i stvari nazove pravim imenom

- Ovo je laž! Nikada to nigde nisam izjavila, niti je ovo negde objavljeno, i da jeste - laž je! Smešni ste sa lažnim člancima. Ja kad nešto mislim, to i kažem - obratila se Kija onima koji žele da je diskredituju fotomontažama, da bi potom osula još žustrije:

- I pogotovo mi nije problem da kažem nešto, recimo, za ovog ološa! - aludirala je Kockareva na Lunu Đogani, na koju se odnosila sporna lažna vest koja je iznervirala vlasnicu autobiografije "Potpis".

- Ovaj cirkus mene ne zanima. Lošu glumu ne volim. Ima toliko dobrih filmova na TV-u. Sad me zaobiđite - zaključila je celu priču Kija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
olja

pre 5 godina

Veceg olosa od Kije NEMA!!! Pogledaj se u ogledalo Kija!!!

zzzo

pre 5 godina

E blogo meni ka i ti pevas i posta poznata u Srbi svaka ce se susa probiti i postati poznata u toj zemlhi

dijana

pre 5 godina

Kija se opasno uzvijezdila. Bice uskoro zvijezda padalica, jedva cekam da vidim, dosadila je i Bogu i narodu. Luna je za nju pojam u svakom pogledu, zato je i toliko boli Luna jer je svjesna toga pa je pljuje na svakom koraku. Sad joj je Zadruga cirkus a upravo se ona i proslavila zahvaljujuci tom cirkusu.

Milan

pre 5 godina

E moja kia ti za nekog kazes da je olos , a sta si pa tijadna nebila , cuti i sakri se glupaco rogata , nabi ti sloba rogove tolike da pocinjes da licis na losa hahahaha debilka.......

petar golemi

pre 5 godina

nekada se govorilo da je zena muzu nabila rogove..........ovo sada se sve naopako okrenulo

Malena

pre 5 godina

Većih ološa od tebe i tvog Balvana nema, Luna je za vas kraljica! Ti da žiriraš u Pinkovim zvezdicama, a n ne znaš da pevaš, ti pored Leontine, bruka za Pink!!!

ana

pre 5 godina

Većeg ološa i kurv,... od tebe nema žena koja ima muža ,dečka i sex kobinaciju Filip, Stefan ...ima ih koko hoćeš mala nezasita

Qws

pre 5 godina

Ova umislila da je neko i nešto, haha komedija. Kija,ti si nula.

glupa CIRKUZANTSKA KUJA

pre 5 godina

moje mišljenje: OLOŠ si ti, neviđeni, prosećna kuja, nebitna, deo si "cirkusa" - cirkusantka nastala u rijalitiju -napokon?!, po deceniji bezuspešnog trćkaranja po estradi i za pevaćima, LOŠE si GLUMILA, kad nas je puno otkrilo tvoje fejkiranje odmah po ulasku na grbaći poznatije Lune. U nekom si, samo tebi poznatom filmu -negde između mašte, istine i laži - sasvim konfuzan negledljiv film. Ako ti govoriš nerealno ne znaći, da je tako, zar ne?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija