• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

25.11.2018

16:42

(VIDEO) LJUBA NASTAVLJA DA RATUJE SA KARAĐORĐEM! Nakon njegovih reči NAŠTAO JE OPŠTI HAOS U ZADRUZI!

Rijaliti

(VIDEO) LJUBA NASTAVLJA DA RATUJE SA KARAĐORĐEM! Nakon njegovih reči NAŠTAO JE OPŠTI HAOS U ZADRUZI!

Podeli vest

Sasvim neočekivano, voditelj Milan Milošević je kročio na imanje i većina zadrugara je bila šokirana jer znaju da kada im on dođe u posetu, uvek usledi nešto čemu se nisu nadali

Milan je obavestio zadrugare da će i ove nedelje cimeri iznositi laži koje su drugi iznosili o njima tako da su im one donele nevolje. Prva je bila Ljuba Pantović koja je spomenula svog bivšeg Karađorđa Subotića.

- Da ja nisam šampion i da me tako neko drugi napravio... To je rekla jedna osoba u ćošku. Ne znam šta mu znači, ali jako dobro znam ko je šta pričao i ko je šta radio. Sad, ono na šta neću biti imuna jesu laži koje izgovara Aleksandra. Ono što sam ja primetila je pravljanje čopora protiv mene. Laž je da ja nikada nisam bila pored unuke i ćerke i da ništa uradila nisam i da sam najgora majka, monstrum - rekla je Ljuba.

- Patetika, skupljanje kadra, prevazišla si Miljanu Kulić. Meša se u sve - ponavljao je Karađorđe sa drugog kraja stola.

Na kraju, Ljuba je imala potrebu da se zahvali svim ukućanima koji su je lepo dočekali.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

(VIDEO) TEK JE UŠLA U "ZADRUGU 2", A VEĆ PRAVI SKANDALE! Ljuba se unela u lice Karađorđu i vređala ga, on se tresao, pa joj uzvratio: TI SI JADNICA I BEDNICA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija