• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

25.11.2018

20:05

SLOBA JE KRESNUO POLA ZADRUGE! Pčelar iz Kupinova raskrinkao popularnog pevača!

Rijaliti

SLOBA JE KRESNUO POLA ZADRUGE! Pčelar iz Kupinova raskrinkao popularnog pevača!

Podeli vest

Miki Đuričić tvrdi da je Slobodan Radanović odvukao u krevet gomilu devojaka koje su bile u rijalitiju sa njegovom bivšom ženom Kijom Kockar i ljubavnicom Lunom Đogani

Miki Đuričić tvrdi da je Sloba Radanović kresnuo pola "Zadruge"! Pčelar iz Kupinova otkrio je da je bivši muž Kije Kockar i ljubavnik Lune Đogani, pored Ane Korać, u krevet odveo gomilu riba iz prve i druge sezone ovog rijalitija.

Radanović je u utorak uveče pevao na žurci u "Zadruzi", a posle njegovog iznenadnog pojavljivanja u Šimanovcima, strasti se ne smiruju. Miki je u nekoliko navrata kritikovao Lunu što i dalje pati za Slobom, a tokom jedne svađe izlanuo se da je pevač imao nekoliko ljubavnica koje Đoganijeva poznaje.

- Ajde bre, bednice, roniš suze za onim majmunom! Pored tebe je njegova ljubavnica, Ana Korać. I ne samo ona, po*ebao je pola zadrugarki. Sve redom ih je kresnuo! A ti kukumači kako ga voliš - bio je oštar Đuričić.

Psihijatar pokušava da izbriše Lunine traume

Anabela je otkrila da njena ćerka svakih sedam dana izlazi iz "Zadruge" na razgovor sa psihijatrom.

- To je bio uslov da opet uđe ovde. On je leči novom metodom kojom se pomeranjem očiju brišu traume. I ja sam loše psihički i sama sam tražila pomoć stručnog lica posle "Zadruge 1" - kazala je pevačica.

Lunu su ove reči šokirale, pa je zabezeknuto prekinula raspravu sa Mikijem i osamila se. Za to vreme ostali takmičari nagađali su ko bi mogle biti devojke sa kojima je Radanović imao seks.

- Da nije bio sa Minom Vrbaški? Ne bi me čudilo.... Možda i sa Zoranom Stefanom, Marijom Anom Smiljanić... Sumnjiva mi je i Nataša Moskva, ali i ova mala Marijana.... - pokušavao je Čolak da izvuče od Mikija informaciju nabrajajući bivše i sadašnje zadrugarke, ali Đuričić nije bio spreman da ih raskrinka.

Dok cela kuća bruji o Slobinim aferama, Đoganijeva i dalje pati za njim. Ona je posle nervnog sloma završila u Hitnoj, a zatim i kod psihologa. Zbog svega toga produkcija joj je organizovala susret sa majkom Anabelom Atijas u Rajskom vrtu.

- Ponosna sam na tebe kako se držiš. Samo nemoj da piješ. I molim te, bez one histerije. Mnogo mi je teško to da gledam. Idemo dalje, u nove radne pobede - savetovala je Anabela ćerku.

Ana: Želim seks sa Davidom

Starleta Ana Korać, koja je sa Slobom imala seks-šemu, priznala je da bi volela da ima seks sa Davidom Dragojevićem. Ona je nedavno priznala Mikiju da bi se "je*bala sa jednim muškarcem iz kuće", a kada je takmičarima pušten snimak tog razgovara, ona je bez blama otkrila da je reč o vereniku Aleksandre Subotić.

- Imala bih seks sa Davidom. Znam da je to nemoguće, ali mi se on dopada. Ima dosta kvaliteta - kazala je starleta.

Pevačica je pre toga gostovala u emisiji na Pinku, gde se u jednom trenutku potpuno slomila i počela da grca u suzama. Kada je publici pušten snimak Luninog nervnog sloma, Anabela je zapušila uši i spustila glavu.

- Ne mogu više da je gledam takvu, svi nas osuđuju, a niko ne zna kako mi je. Grize me savest što sam se umešala u "Zadrugu 1". Ništa joj dobro nisam donela... Možda nije trebalo ni da je pustim tamo, ali ona je odrasla osoba i sama donosi svoje odluke. Osećam se krivom. Umorna sam od svega, ne mogu više - rekla je bivša članica grupe "Fanki dži" plačući i dodala:

- Luna i dalje voli Slobu. Raskid sa njim je doživela kao smrt. On je njoj jasno stavio do znanja da ne želi da bude sa njom, ali kad je ušao na žurku, očekivala sam da će da se pojavi stari Sloba. Vitez, zaštitnik. Luna se nadala makar prijateljskom zagrljaju, ali to nije dobila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragana

pre 5 godina

Mislim da Luna i opstaje u Zadruzi 2 preko “ stare slave” iz prethodne Zadruge. Mozda se i zato tako grcevito drzi te ispricane price. Jer ako zaista ide na psihoterapiju i uskoro zavrsava sa lekovima, ne vidim nekog pomaka u ponasanju. Ona i dalje dozijava intenzivne nervne slomove( ne zalazim u to da li su lazni ili ne). Mislim da njoj ta “podgrejana”prica sa Slobom itekako odgovara.

Mikabg

pre 5 godina

Pa zar nisu pričali, za vreme boravka u zadruzi 1, da je Radanović GEJ?

milosevic

pre 5 godina

Zar Lunjara ne rece da je koristio Africku sljivu?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija