• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

26.11.2018

22:26

BODIBILDERKA PRE ULASKA U "ZADRUGU" OTKRILA PORODIČNE TAJNE: Tri puta je trebalo da abortiram Aleksandru

Rijaliti

BODIBILDERKA PRE ULASKA U "ZADRUGU" OTKRILA PORODIČNE TAJNE: Tri puta je trebalo da abortiram Aleksandru

Podeli vest

Bežala sam iz bolnice iako je sve bilo zakazano. Bila sam bandoglava. Tek kada osetim da sam zabrljala, skapiram grešku, kaže Ljuba Pantović o svojoj ćerki Aleksandri Subotić

Bodibilderka Ljuba Pantović kaže da je čak tri puta trebalo da abortira svoju ćerku Aleksandru Subotić, ali da je u poslednjem momentu bežala iz bolnice. Nova učesnica "Zadruge" je imala samo 17 godina kada je prvi put bila trudna i njena majka je smatrala da joj nije vreme da dobije dete.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ljuba je pristajala na abortus, ali bi se uvek predomislila u poslednjem trenutku.

Lečila sam ga ranjenog

U Karađorđa su nekoliko puta pucali. Onako ranjenog sam ga negovala i lečila u kući, nikad nije bio u bolnici
Ljuba Pantović

Zašto si želela da abortiraš kada si bila trudna sa Aleksandrom?

- Majka mi je tri puta zakazivala abortus jer nije želela da sebi uništim život. Bila sam dete, još sam išla u školu. Kada sam se porađala, tek sam završavala srednju. Tako trudna sam pre svoje generacije vanredno završila školu. Iako me je majka pritiskala da abortiram, ja sam bežala iz bolnice iako je sve bilo dogovoreno. Nije ona želela da ubije moje dete, želela je da spasi svoje, ali ja sam bandoglava.

Da li je bila greška što si rodila Aleksandru ili što si rodila dete Karađorđu?

Foto: Zoran Sinko

- Greška je što sam ikada išta imala sa Karađorđem. Kada sam ga šutnula, moj život je procvetao.

Zašto ga toliko mrziš?

- To je čovek koji je bez griže savesti krao iz Crvenog krsta. Ima još mnogo stvari koje je radio, a koje neću da pričam dok se ne završi "Zadruga", jer će zbog njih morati da ide direktno u zatvor. Dok sam živela sa njim, glavna briga mi je bila da li će policija da nam uđe kroz vrata ili prozor. Krao je, varao, uleteli su nam u kuću automobilima, gađali nas bombama...

Ćerka je za lečenje

U očima svog deteta vidim psihozu koja je sada već za lekara. Ona je doživela psihičku propast između dva rijalitija
Ljuba Pantović

Godinama niste u kontaktu. Kada ste se poslednji put videli?

- Poslednji put smo se sreli još pre osam godina. Došao je na vrata mog oca da mi preti. Rekla sam mu da izađe napolje, a on mi je odvalio šamarčinu. Moj otac je skočio, ščepao ga za grkljan i izbacio ga napolje.

Da li te je tukao dok ste bili zajedno?

- Jeste, tri puta. Mene je bilo sramota da to prijavim policiji. Kad sam odlučila da ga napustim, tad smo se potukli. Imala sam masnice svuda po licu. Krenula sam da siđem niz stepenice, a on me je gurnuo. Tada sam sa malom decom otišla iz kuće i prijavila ga policiji za nasilje. Uspeo je preko nekih veza da izmuva da ne odgovara za to zlostavljanje.

Bez obzira na tako buran odnos, tvrdiš da si uvek bila tu za njega....

Foto: printscreen RTV Pink

- Ja sam Karađorđu pet puta spasila život. Nekoliko puta su pucali u njega. Onako ranjenog sam ga negovala i lečila u kući, nikad nije bio u bolnici.

Ljuba u "Zadruzi" zaratila sa ćerkom, zetom i bivšim mužem

Odmah po ulasku u "Zadrugu", Ljuba Pantović je zaratila sa bivšim mužem Karađorđem Subotićem, pa je moralo da ih razdvaja obezbeđenje. Ona je htela da zauzme krevet bivšem, što je njega razbesnelo.
- Alo, klošarko jedna, ti ćeš da mi određuješ gde ću da spavam? Marš. Jadnice i bednice, duvaj ga - vikao je Karađorđe, a Ljuba mu je uzvratila:
- Pi*ko, treseš se, kao kada si pokušao da me biješ.
Osim toga, ona se žestoko posvađala i sa ćerkom Aleksandrom i zetom Davidom Dragojevićem, koji nisu hteli da se pozdrave sa njom kada je ušla u Belu kuću.

Šta misliš, zašto je on ušao u "Zadrugu"?

- Karađorđe bi dupe dao da uđe u novine! Gazio bi preko rođenje ćerke. Boli ga uvo što je ona nesrećna!

A zašto si ti odlučila da uđeš u rijaliti u kom su on i tvoja ćerka Aleksandra?

17

GODINA JE IMALA LJUBA KADA JE ZATRUDNELA SA ALEKSANDROM

- U očima svog deteta vidim psihozu koja je sada već za lekara. Ona je doživela psihičku propast između dva rijalitija. Za to je krivo zlo kojim je bila okružena: moj bivši muž, njen dečko David i njegova majka.

Dečka i svekrvu je izabrala sama, ali ti si joj izabrala oca...

- Ja sam promašila sa odabirom svog muškarca, ali baš zato sam tu da pomognem detetu da ne napravi istu grešku. Volela sam Karađorđa, ali sam vrlo brzo uvidela da sam pojela govno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija