• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink

27.11.2018

14:09

SUZANA SE RAZVODI ZBOG MIKIJA? Prevarila muža u Zadruzi, evo šta on kaže na to!

Rijaliti

SUZANA SE RAZVODI ZBOG MIKIJA? Prevarila muža u Zadruzi, evo šta on kaže na to!

Podeli vest

Suzana Perović i Miki Đuričić noćas su se ljubili u dvorištu rijalitija "Zadruga", a kamere su sve zabeležile. Tim povodom oglasio se i Suzanin suprug

Vlada Perović, ineče jedan od najboljih menadžera bivše Jugoslavije i bivši muž kraljice narodne muzike Lepe Lukić, javno je prevaren a ono što je rekao o tome iznenadilo je sve.

I dok su mnogi nakon ovoga očekivali Vladinu burnu reakciju, on kaže da se nije potresao zbog Suzaninih poljubaca sa Mikijem jer smatra "da to nije ništa ozbiljno".

Suzana je uvek bila dobra vila i dobar čovek... Miki je ekstra faca i vrhunski kuvar, a i u filmu se glumci ljube, pa to nije ništa ozbiljno. Ja doživljavam rijaliti kao jedan film. Moja Suzi je super - rekao je Suzanin suprug Vlada.

Inače, Suzana i Vlada dugo su u srećnom braku i imaju dvoje dece, Dajanu i Nikolu, koji ne vole da se eksponiraju. Ona se davno povukla sa scene i posvetila porodici, da bi se 2013. godine ponovo pojavila na malom ekranu, u emisiji "Preljubnici".

(VIDEO) MIKI I SUZANA SE LJUBILI! Mislili su da ih kamere ne snimaju, pa se prevarili!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija