• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

27.11.2018

15:46

HTELA SAM DA UMREM! Slobina majka PRVI PUT progovorila o Luni i Anabeli!

Rijaliti

HTELA SAM DA UMREM! Slobina majka PRVI PUT progovorila o Luni i Anabeli!

Podeli vest

Roditelji Slobodana Radanovića prvi put od finala "Zadruge 1" pojavili su se u javnosti, iako se od juna, kada je bilo finale, pa do sada nisu oglašavali

Slobina majka Draginja rekla da se odlično oseća i da je presrećna zbog sina.

- Super sam, srce mi je ovoliko! Na mestu je sve. Znam ja koga sam radila, znala sam da je tako trebalo da se desi. Ja sam ponosna majka, najponosnija na svetu. I majka, i tata, i svi ostali - kaže Draginja i priznaje da Zadruga jeste pomogla Slobi da se "progura".

Preživeli smo sve, hvala Bogu. Ovo smo jedva dočekali i daće Bog da pesma stigne do slušalaca - sa osmehom kaže Draginja.

Ispratila je Slobino gostovanje u "Zadruzi 2", kada se sreo sa bivšom ljubavnicom Lunom Đogani koja je nakon toga doživela nervni slom.

- On je ušao, odradio svoj posao profesionalno. Rijaliti je završen, što se tiče mene i njega. Šta će biti dalje... On će ići za svojom karijerom, to mu je najpametnije sada da radi - kaže Draginja.

- Dok su bili tamo bili su zajedno, šta se izdešavalo - izdešavalo se. Život ide dalje i šta da se radi. Svako ide svojim putem i svakom detetu svaku sreću Bog neka da. Prvo da pođe od mojeg, pa dalje redom. Ne želim nikome zlo. Ja znam kako sam njega vaspitala i znam ko je on.

Foto: pink.rs

Na pitanje da li su je zvali Anabela ili Gagi, Draginja je rekla:

- Ne, ne, ne! Završen je rijaliti. Znaš šta, mi na početku nismo znali šta nas je snašlo. Mi nismo medijske ličnosti i to nam je teško palo. Htela sam da umrem... Ali, koliko sam bila tužna, sad sam srećna. On je moja zvezda Danica uvek bio i biće, ja sam ponosna majka. Podignem glavu gore, nemam čega da se stidim - zaključila je Draginja na kraju intervjua!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nale

pre 5 godina

Draginja se popravila - nije vise izmanipulisana od Anabele-progledala i shvatila da je Kija vredna i razumna-i da voli Slobu u svakom smislu.

Jelena

pre 5 godina

Eto na koga je Balvan beskarakteran. Bog sve vidi. Da sacekamo!!!!

Tamara

pre 5 godina

E pa sram te bilo Draginja. Tako prema Luni?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija