• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

28.11.2018

12:11

(VIDEO) ONI IMAJU NEKE ZNAKOVE ZA KOJE MI NE ZNAMO! Lepi Mića otkrio istinu o LUNI I DAVIDU!

Rijaliti

(VIDEO) ONI IMAJU NEKE ZNAKOVE ZA KOJE MI NE ZNAMO! Lepi Mića otkrio istinu o LUNI I DAVIDU!

Podeli vest

U Zadruzi se i dalje spekuliše oko toga da li postoje varnice između Davida Dragojevića i Lune Đogani, a svoje mišljenje je bez dlake na jeziku, kao i uvek, izneo Lepi Mića danas u pabu

Mića tvrdi kako poznaje Lunu, kako zna njen mentalitet, i stoji iza toga da između Lune i Davida nešto postoji.

- Ja znam kako Luna diše. Ja znam kad ona laže. Ona sve priča u kontri. Da, sviđa joj se David i te kako... - pričao je Mića.

- Aleksandra je sa Davidom, ona je tu uvek, njih dve su drugarice... I to je super priča! Verovatno oni imaju neke znakove za koje mi ne znamo. Tako to ide. Uvek je brak pucao unutar prijateljstva, kod ljudi koji se druže... Niko nije došao sa strane i po*ebao ženu. I onda ja odlično znam kad ona laže - rekao je Mića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija