• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2018

17:40

(VIDEO) SADA JE STVARNO KRAJ?! Bane Zerini ovo NIKADA NEĆE OPROSTITI!

Rijaliti

(VIDEO) SADA JE STVARNO KRAJ?! Bane Zerini ovo NIKADA NEĆE OPROSTITI!

Podeli vest

Ono što je definitivno ostavilo najveći utisak na sve gledaoce tokom prethodne noći jeste prisnost Zerine Hećo i Ervina Mujakovića. Naime, ona je odmah nakon raskida sa Banetom Čolakom bacila oko na novog učesnika Zadruge, a kamere su zabeležile i kako je izgledao njihov razgovor koji su i ostali ukućani imali priliku da vide

Bane je psihički klonuo kad ju je video sa njim, a u razgovoru sa Oljom Bajrami je priznao da joj to nikada neće oprostiti.

- Otišla iza kuće sa njim da priča nasamo... Ja nju koliko volim, da mi se sto pi*aka namesti, ja bih tražio moju Zerinu. To ne može niko da me ubedi. Ako je neko forsirao razgovaranje, to sam bio ja. Ja nikad nisam pogledao u drugu ženu! Za ovo nema opravdanja - rekao je Bane.

- Nije dečko kriv ništa, on tebi nije drug. Svako ima pravo, pa ako prođe prošlo je, ti treba sa njom da razgovaraš. Shvatila je da je pogrešila. Pokušaj da porazgovaraš sa njom - rekla je Olja.

- Nikada. Kad je prošla žurka, ona ga grlila, mazila ga po licu. Meni jedna osoba kaže da izađem i da pogledam nešto. I ja čujem njen glas, a ona stoji sa njim sama iza kuće i pričaju nešto - bio je besan Čolak.

Šta je Bane još ispričao o svojim utiscima koje je stekao nakon svega što je video, pogledajte detaljno u nastavku.

(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI! David na sve načine POKUŠAVAO DA SMIRI ALEKSANDRU nakon što je Veliki šef kaznio nedeljnim honorarom!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija