• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. Š.

29.11.2018

19:39

LUNA BANKROTIRALA: Blogerka  u "Zadruzi" ne zna da joj je biznis SKROZ PROPAO!

Rijaliti

LUNA BANKROTIRALA: Blogerka u "Zadruzi" ne zna da joj je biznis SKROZ PROPAO!

Podeli vest

Anabela Atijas je morala da zatvori lokal u kojem su se prodavale kreacije Lune Đogani jer je prodaja drastično opala

Luni Đogani je propao biznis sa prodajom garderobe, a ona o tome nema pojma! Zbog slabog prometa blogerkina mama Anabela Atijas bila je prinuđena da zatvori butik "Luna Đo" u beogradskom naselju Belvil.

Laže je da posao cveta

Kada je izašla iz prve "Zadruge", Đoganijeva je otvorila radnju sa sopstvenim kreacijama, ali posle samo pet meseci na njen lokal stavljen je katanac.

Neće da prizna

Zatvorili smo radnju jer tražimo veći lokal na boljoj lokaciji
Anabela Atijas

- Dok je Luna bila u "Zadruzi 1" stvari sa njenim potpisom su se putem interneta dobro prodavale i zbog toga je i odlučila da otvori butik. Međutim, od kada je ponovo ušla u Pinkov rijaliti, promet je naglo opao. Stvari su uglavnom kupovali njeni fanovi, ali je sve to bilo daleko od onoga što su Đoganijevi očekivali - otkriva za Informer izvor blizak učesnici rijalitija.

Pošto je ona i dalje u "Zadruzi", blogerkina majka je morala da zatvori butik.

Foto: Novak Đurović

- Kirija za lokal koji su iznajmljivali bio je papreno skup, jer je na dobroj lokaciji. Kada je drastično opala prodaja, Anabela je uvidela da joj se ne isplati da rentira prostor i plaća radnice jer nema skoro nikakvu zaradu. Zato je otkazala lokal i zatvorila butik - priča naš sagovornik i dodaje da će preostale stvari iz kolekcije pevačica prodavati isključivo putem interneta:

I blog joj propao dok je bila u "Zadruzi 1"

Ovo nije prvi put da Luni Đogani propadne neki posao dok je u rijalitiju. Pre nego što je otvorila butik, Luna je pokrenula svoj blog koji je super radio dok nije ušla u "Zadrugu 1". Ona je na svom sajtu savetovala tinejdžerke kako bi trebalo da se oblače za prvi dan škole, izlaske i druge prilike. Međutim, nakon što se uselila u Pinkov šou, njen blog je trajno nestao sa interneta.

- Sve stvari linije "Luna Đo" Anabela je odnela u svoj stan, odakle će ih prodavati, ali za sada se ne zna da li će izbacivati nove komade, jer od početka oktobra ništa nije postavljano na zvaničnoj Instagram stranici. Anabela se trudi da vodi posao, ali nema ni ona vremena za sve, mnogo je bilo lakše dok Luna nije ušla u "Zadrugu 2".

4

MESECA JE RADIO LUNIN BUTIK

Đoganijeva ne zna da joj je propao biznis, a majka ne želi da joj to kaže kako se ne bi nervirala:

- Kada je bila kod Lune u rijalitiju, Anabela nije htela da joj kaže da se butik zatvara. Štaviše, rekla joj je da sve ide prema planu. Nije imala srca da je time opterećuje.

Biće ekskluzivnije...

Kada smo pozvali denserku, ona nije želela da prizna da je ćerkin biznis načisto propao.

- Tražimo veći i bolji lokal! Biće na mnogo boljoj lokaciji i ekskluzivniji. Prodaja ide i više nego dobro, tako da smo bili primorani na preseljenje da proširimo posao, a samim tim i butik - poručila je Anabela.

LUNJARA FUNJARA! Tresla se Zadruga od psovki! Miljana Kulić spremna da uništi LUNU ZBOG NJEGA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prle

pre 5 godina

Eh kada bi se "butik budjavih stvari" vodio sirenjem nogica , pokazivanjem nekulture, neobrazovanoscu, totalnom gluposcu, plakanjem za "balvanom", BIZNIS BI CVETAO !!!! Na zalost, stvarnost je realisticnija od Zeljkovog "IMAGINARIJUMA". Tacka !!!

Gagi

pre 5 godina

Da, mala je "Blogerka" i modni dizajner. Ove titule je stekla po rodjenju jer skolom nije mogla. Od skole ima samo osnovnu i to je kraj.

Srba

pre 5 godina

Hahahahah Zamisli- nosis kreaciju Luna Djo? hahahaha---- Nevera!!! I slusas pesme Sare Jo???

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija