• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

30.11.2018

08:27

(VIDEO) SNIMALA SE TOKOM SEKSA SA BIVŠIM DEČKOM! Miki izvukao od Rebeke šokantno priznanje!

Rijaliti

(VIDEO) SNIMALA SE TOKOM SEKSA SA BIVŠIM DEČKOM! Miki izvukao od Rebeke šokantno priznanje!

Podeli vest

Nakon veoma turbulentne noći u kojoj su se mnoge tajne otkrile i u kojoj su učesnici imali priliku da vide najinteresantnije snimke nastale u poslednih nekoliko dana, Rebeka Popović i Miki Đuričić su se osamili ispred sobe za rehabilitaciju

Oni su pričali o Đuričićevom odnosu sa Suzanom Perović, sa kojom se i poljubio, što je takođe otkriveno ove večeri, a Rebeka mu je priznala on poseduje ozbiljne zavodničke sposobnosti.

- Ti znaš da se udvaraš, meni je to prijalo - rekla je Popovićeva.

- Kako znam? Šta se onda sa tobom desilo, p*čka ti materina - bunio se Miki.

Oni su zatim ogovarali Aleksandru Subotić, a zatim je Đuričić na prevaru uspeo da izvuče od Rebeke priznanje da se nekoliko puta snimala dok je imala s*ksualne odnose.

- Ja sam ušao mesec dana posle vas ali nisam vas ni gledao, malo nešto po novinama. Za tebe izašli neki snimci, neki tvoj bivši pustio, na nekom sajtu. Gledao ja. Pa je l' imaš neki snimak - blefirao je Miki.

Rebeka mu je potvrdno klimnula glavom, što je bilo dovoljno da Đuričić prasne u smeh i prizna kako je uspeo da izvuče priznanje koje je želeo.

- Ložim te, kako sam te uhvatio na foru. Kako si glupa. Samo si se sa jednim snimala? Ja sam dobio informaciju koja mi treba, je l' vidiš kako si glupa - smejao se Miki.

- Ja koliko znam samo sa jednim, koliko znam nemam više. Šta, kao da ceo svet to nije radio - rekla je Popovićeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija