• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

30.11.2018

16:27

(VIDEO) ZADRUGARKA TRUDNA VEĆ TRI MESECA! Ukućanka priznala nešto što je ŠOKIRALO SVE, dva kandidata za očeve!

Rijaliti

(VIDEO) ZADRUGARKA TRUDNA VEĆ TRI MESECA! Ukućanka priznala nešto što je ŠOKIRALO SVE, dva kandidata za očeve!

Podeli vest

Stanarka "Zadruge 2" Rebeka Popović je tokom današnjeg sastanka pred svima otvorila dušu i rekla šta je muči. Naime, ova zadrugarka tvrdi da joj ciklus kasni čak tri meseca i da se uplašila da nije ostala u drugom stanju

Rebeka Popović je istakla i da je moguće da je u pitanju neki hormonski poremećaj. Odmah su nastale i spekulacije ko bi, ukoliko je Rebeka trudna, mogao da bude otac njenog deteta a spominju se da bi to mogli biti ili Miki Đuričić ili Toma Panić.

- Trenutno imam hormonalni problem, sa devojkama sam nekoliko puta razgovarala o tome. Nisam dobila više od tri meseca. Mislim da zbog tih razloga spavam malo duže i malo sam pasivnija. Nabija mi to tenziju i pritisak - pričala je Rebeka.

Podsetimo, Rebeka Popović u "Zadruzi 2" nije imala intimne odnose, a da li je ona zaista trudna ili je nešto drugo u pitanju, pokazaće vreme. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija