• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

01.12.2018

20:18

(VIDEO) STRAVIČAN SUKOB U ZADRUZI: Ljuba Pantović optužila Karađorđa, ORGANIZOVAO JE NJENO PREBIJANJE I SILOVANJE?!

Rijaliti

(VIDEO) STRAVIČAN SUKOB U ZADRUZI: Ljuba Pantović optužila Karađorđa, ORGANIZOVAO JE NJENO PREBIJANJE I SILOVANJE?!

Podeli vest

Zadrugari su danas po zadatku Velikog šefa birali najzlonamernijeg učesnika. Ukućani su predlagali po tri zadrugara a za njih nije bilo teško da ih odmah navedu

Ljuba Pantović danas je bila veoma oštra prema Karađorđu osudivši ga da nema dobre namere!

- Ja sam uspela da izvučem javnu pretnju da će me ubiti napolju, da će ovde brisati patos sa mnom... a svi znaju da me jeste fizički napadao! Javno je pozivao na to da meni neko nanese zlo putem batina i silovanja. Što se tiče zlih namera i te kako ima zle namere - uveravala je cimere ona u okviru zadatka koji im je dao Veliki šef, a to je da odaberu najzlonamerniju osobu među njima tako što će svako ponaosob nabrojiti po tri člana "Zadruge 2".

Foto: printscreen RTV Pink

- Ova spodoba laže i na Boga ne misli! - dovikivao je Karađorđe sa drugog kraja stola, a njihova ćerka Aleksandra gunđala je u kuhinji: "Tebe da siluju? On je bio u zatvoru sve to vreme, strašno..."

Foto: printscreen RTV Pink

 

Čim je na njega došao red, Karađorđe je prozvao bivšu ženu kao jednu od najzlonamernijih

- Izdvojio bih jednu osobu kao zlonamernu jer je ona planski došla ovde i pravila dva puta scenarije da bi mene izvela iz takta i izbacila iz rijalitija. To je Ljuba Pantović - rekao je Karađorđe.

Foto: printscreen RTV Pink

- Ne ume da igra nikakvu igru, nikome ništa da kaže i koliko je sujetan... U prevodu, pi*ka se dokazala - odgovorila je Ljuba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija