• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

07.12.2018

08:21

(VIDEO) ROMANTIKA MADE IN KUPINOVO! Miki zadirkivao Suzanu, a onda je IZNENADA PUSTIO GOLUBA!

Rijaliti

(VIDEO) ROMANTIKA MADE IN KUPINOVO! Miki zadirkivao Suzanu, a onda je IZNENADA PUSTIO GOLUBA!

Podeli vest

Miroslav Miki Đuričić i Suzana Perović pričali su do ranih jutarnjih časova, pa su se dotakli svih tema. Miki je hteo da ispita kako će Suzana reagovati na neke izjave, pa je upitao kako bi se ponašala kada bi se on smuvao sa nekom zadrugarkom

- Šra ako uđe neka devojka ovde i ja se zainatim i smuvam je, samo da vidim kako ćeš ti reagovati - rekao je Miki.

- Hajde slobodno, izazov - prihvatila je Suzana ovo njegovo pitanje kao igru.

- Ćuti. Ti si poludela zbog sendviča - zadirkivao ju je Đuričić.

Zato što je to bio bezobrazluk - odgovorila je pevačica.

Oni su zatim spomenuli i to koliko dugo nisu bili u kontaktu pre rijalitija, iako su već oboje izjavljivali da su se dugo čuli i dopisivali na društvenim mrežama.

- Čuli smo se dva dana pre nego što si ušla u rijaliti - rekao je Miki.

 - Nismo se čuli šest meseci. Tad smo se čuli da mi daš instrukcije, kako da se ponašam - odgovorila je Suzana.

U jednom treutku u toku razgovora Miki je "pustio goluba" na šta se Suzana zgrozila.

- Ne moram da se stidim pred drugaricom. Da si mi devojka ja bih se stideo - rekao je Miki, a pevačica je pokušavala da zadrži dah.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
don kihot

pre 5 godina

Prhnu golub iz dupeta od pčelara prvog sveta! Vetar duva, vetar piri, miomiris svuda širi! Od mirisa iz dupeta zagađeno pola sveta- Opasno je kako vele, ponajviše baš za pčele. Zbog mirisa, sve pčelice pobegle su iz košnice, da za život nađu spasa- tiho zuje s pola glasa. Kada Miki pčele gleda, izgube kvalitet meda, jetr njegovo džambo dupe u ozonu pravi rupe!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija