• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

07.12.2018

16:55

MININA MAJKA RASKIDA VERIDBU SA KARAĐORĐEM! Nakon svađe Subotića i njene ćerke OGLASILA SE I PRELOMILA!

Rijaliti

MININA MAJKA RASKIDA VERIDBU SA KARAĐORĐEM! Nakon svađe Subotića i njene ćerke OGLASILA SE I PRELOMILA!

Podeli vest

U najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, Zadruzi, prethodno veče obeležile su mnogobrojne svađe, a jedna od njih bila je između Mine Vrbaški i Karađorđa Subotića. Razlog tome bio je snimak na kom je Mina pričala Ervinu Mujakoviću da joj se ne sviđa što joj Karađorđe postavlja ultimatume, a nakon odgledanog snimka došlo je do velike rasprave između ovo dvoje zadruga

Zbog svega što se izdešavalo portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Ivanom Vrbaški, koja je priznala da joj je jezivo sve što je sinoć gledala: 

- Ono je bilo jezivo! Zaista, ja ne znam šta da kažem, cele noći nisam spavala i sve sam ispratila. Način na koji je on pričao sa Minom je bio grozan, kaže da bih ja osudila Minino ponašanje, pa meni je dete na prvom mestu i još se nije rodio taj koji će to da promeni niti će se roditi. On ima 50 godina, može Mini i mnogima otac da bude, a način na koji je pričao sa Minom i ne samo sa njom, već i sa Matorom, sa Miljanom, Marijom, to je stvarno užasno, ja ne znam šta se njemu desilo - rekla je Ivana.

Foto: pink.rs

Ivana je sinoć javno u emisiji rekla da je odlučila da stavi tačku na vezu sa Karađorđem, a nas je zanimalo da li je to njena konačna odluka.

- Definitivno sam odlučila da stavim tačku na sve sa njim, žao mi je što je to tako ispalo javno, ali javna je bila i veridba pa je možda i ovo trebalo tako da bude, mada ja nisam iz tog filma, ali kad on bude izašao ja ću popričati sa njim i sve mu objasniti. Mada mislim da i on razume i već shvata šta je i kako - rekla je Ivana i dodala:

Foto: printscreen RTV Pink

- Ne može on da kaže da se Mina ponaša kao Aleksandra, svi su videli kako je Aleksandra reagovala kad smo mi ušli u Zadrugu i ja sam prva koja je mogla da odgovori njoj i da pobesni, a to nisam uradila. A Mina je sve lepo njemu pričala, mirnim tonom a onda je krenula da viče kad je pobesnela na njegove konstatacije. Ne znam više šta bih rekla o njemu - zaključila je Ivana.

(VIDEO) NEVIĐEN SUKOB KARAĐORĐA I LJUBE: Idi na remont, KLOŠARKO JEDNA!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija