• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

07.12.2018

22:37

JEZIVA SVAĐA ĆERKE I MAJKE ŠOKIRALA JAVNOST! ALEKSANDRA: Šmrkala si i podvodila me Arapima! LJUBA: Glumila si da si trudna za 3.000 evra!

Rijaliti

JEZIVA SVAĐA ĆERKE I MAJKE ŠOKIRALA JAVNOST! ALEKSANDRA: Šmrkala si i podvodila me Arapima! LJUBA: Glumila si da si trudna za 3.000 evra!

Podeli vest

Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović iznele sav porodični prljav veš u "Zadruzi" pred milionima gledalaca

Aleksandra Subotić je optužila majku Ljubu Pantović da je šmrkala drogu pred njom, kao i da ju je podvodila Arapima! Bodi-bilderka joj nije ostala dužna, pa je svoju naslednicu nazvala "glupačom koja je za 3.000 evra u rijalitiju "Parovi" odglumila trudnoću i pobačaj".

Sa švalerom "preko bare"

Nikad brutalnija svađa između majke i ćerke zaprepastila je takmičare, a Marija Kulić je čak i zaplakala kada je čula šta govore jedna drugoj. Frka je počela kad je Pantovićeva dobacila bivšem mužu Karađorđu Subotiću da "promeni dilera", na šta je Aleksandra odmah skočila:

- Mogla bi ti da promeniš dilera, voliš da se udaraš po nosu. Ćuti, bre, šmrkala si pred svojom decom!

Ljuba je na to počela da viče na ćerku i optužuje Karađorđa kako se zapravo on drogirao sa devojčicama.

- To ti je ona maloletnica što ste se družile radila sa tvojim ocem - urlala je sportistkinja, pa se njena ćerka popela na sto da bi je nadglasala:

- Što ga nisi prijavila policiji? Klošarko jedna, lažeš da te je tata silovao, lažes da te je prebio, ti si njega tukla! Pričaš kako je krao iz Crvenog krsta, pa i da jeste, tebi je davao te pare. Zbog tebe je propao i robijao, ološu jedan! Koliko ti je džipova kupio? Prodala si njegov auto i otišla sa švalerom u Ameriku. Karađorđe vam je poslao pare da se vratite kući. I ti i tata ste loši ljudi, ali je meni njega žao... Našao te je sa 17 godina, napravio od tebe šampiona i dan-danas te voli.

Pantovićeva ja zatim počela da potencira kako je Aleksandra mrzi i da zbog toga iznosi takve bljuvotine.

Ljuba: Karađorđe mi stalno preti ubistvom

Ljuba tvrdi da joj bivši muž Karađorđe Subotić preti ubistvom! On je u jednom trenutku optužio Pantovićevu da mu je zapalila automobil u Kaluđerici i poručio da će joj uzvratiti jednom "torticom".

- Znam ja šta torta znači na tvom jeziku. Pretiš mi bombom i eksplozijom. Ne plašim te se - rekla je Ljuba.

- Ti si kao kletva, zaslužuješ sve najgore u životu! Mrziš me od svoje 12 godine! Ljubomorna si na mene. Pozdravili su te Arapi! Znaš oni što su te vodali i je*ali! - vikala je Ljuba i dodala:

- A taj Karađorđe je još odavno pokazao ko je, mojim roditeljima je doneo hekler u kuću i zato su ga prijavili policiji.

Na to joj je rođena ćerka odbrusila:

- Hoćeš da pričam kako si ga varala sa njih milion, dok je sedeo kod kuće? Pljunula si me i prebila kad sam Karađorđu rekla da ga varaš sa Sneškom iz policije. A onim Arapima si me podvodila, sram te bilo!

Ko je mamin dečko?

Ovo je bila kap koja je prelila čašu, pa bodi-bilderka više nije birala reči:

- Glupačo jedna, jedi govna, dosta sam te štitila i pokrivala. Varala si Davida sa Simom. Dete ti je pred Davidom reklo: "Mamin dečko je Sima". Seti se toga. Ne seri više! Koji si ti ološ kada lažeš majku da si trudna i da si pobacila za 3.000 evra. Pričala si da nosiš bebu, a video ti se uložak - urlala je Ljuba na ćerku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hrvoje

pre 5 godina

Fina pravoslavna obitelj. A ne oni sto hodaju na povorkama ponosa..

zora vukasinovic

pre 5 godina

divna prica tj komunikacija mame i kcerke

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija