• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

08.12.2018

23:00

LUNA PRIZNALA DA JE IMALA SEKS SA GASTOZOM!

Rijaliti

LUNA PRIZNALA DA JE IMALA SEKS SA GASTOZOM!

Podeli vest

Luna Đogani, koja tvrdi da mnogo pati za Slobom Radanovićem, priznala je da je spavala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, i to posle "Zadruge 1"

Luna Đogani priznala je da je imala seks sa Nenadom Marinkovićem Gastozom! Iako tvrdi da smrtno pati za Slobom Radanovićem, blogerka se posle "Zadruge 1" kresnula sa drugim.

Luna je ispričala Zerini Hećo i Jeleni Krunić da je dva puta spavala sa ovim di-džejom, iako oboje javno tvrde da su samo drugari.

Blogerka je šaputanjem i gestikulacijom otkrila sve detalje ove veze, ali i to da joj je Gastoz pomogao da izađe iz depresije u koju je upala posle afere sa Slobom.

- Prvi put je bio samo seks, to je bilo u Atini, pre "Zadruge 1". Drugi put je prenoćio kod mene, baš noć pre nego što sam ušla u "Zadrugu 2". Pravila sam oproštajnu žurku sve vreme se nadajući da će da dođe. Kasnio je, a bilo je hladno, plašila sam se da mu se nešto loše desilo ili da se možda neće ni pojaviti. Kad je ušao na vrata, oduševila sam se. Posle smo otišli kod mene. Budim se, on spava u krevetu pored mene. Joj kako mi je bilo čudno. Moji došli, ja se pakujem za rijaliti, on me grli. Kasnim, plačem... Bilo je mnogo emotivno - pričala je Luna, sve vreme gledajući da li je kamera snima.

Bivša Slobina ljubavnica je zatim istakla da ju je pobednik "Parova" prošlog leta ljubio čak i pred njenom majkom, Anabelom Atijas.

Sloba zna za Gastoza, zato je ljut na Lunu


Sloba je saznao sa Luninu letnju šemu sa Gastozom i zbog toga je ljut na nju, saznaje Informer.

- On se mnogo razočarao kada je shvatio da je bila sa Nenadom pre prve sezone "Zadruge", a zatim i kad su mu zajednički poznanici preneli da mu se vratila odmah posle njihovog raskida. Luna je stalno ponavljala kako pati za Slobom, dok njemu nije jasno kako je tako brzo našla utehu kod drugog - otkriva izvor blizak bivšem paru.

- Prvo smo bili u selu. Bilo je divno... Zatim u Istanbulu, gde smo snimali spot. U jednom momentu, on prilazi i ljubi me u usta pred mamom. Ona se šokirala. Tada sam shvatila da misli ozbiljno - prepričavala je Luna i dodala:

- Bio je uz mene u najtežim trenucima. Mnogo mi je pomogao.

Ona je potom govorila i o njihovom upoznavanju, kad su tokom leta 2016. godine zajedno putovali u Grčku, za potrebe emisije "Amidži šou".

- Još tamo je bilo lepo... Ali sam ja posle ušla u "Zadrugu 1"... - pričala je Đoganijeva, a zatim se nije čulo šta govori, osim da su Zerina i Jelena vikale oduševljeno: "Divno, predivno... Jao..."
Kada su je pomno saslušale, njih dve su zaključile da između Lune i Gastoza nije kraj i da ih tek čeka ljubav kad Đoganijeva izađe iz rijalitija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17