• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

10.12.2018

23:30

PEVAČICI I POBEDNICI "ZADRUGE" NEVERNI BILI SVI MUŠKARCI! Kiju dečko varao sa Jelenom Krunić!

Rijaliti

PEVAČICI I POBEDNICI "ZADRUGE" NEVERNI BILI SVI MUŠKARCI! Kiju dečko varao sa Jelenom Krunić!

Podeli vest

Kristinu Kockar je Struka prevario sa mnom dva puta, na njen rođendan i na njihovu godišnjicu veze, pohvalila se go-go igračica u rijalitiju

Kristinu Kockar je bivši dečko, reper Ognjen Kostić Struka, verovali ili ne, varao sa Jelenom Krunić! Ovo je go-go igračica u "Zadruzi 2" ispričala Luni Đogani, koja je takođe bila švalerka Kijinom bivšem mužu Slobodanu Radanoviću.

Pobednica Pinkovog rijalitija je ranije govorila kako je Struka, pored Slobe, bio njena najveća ljubav. Kija i reper su se zabavljali pre osam godina, živeli su zajedno, a ona na leđima i dalje nosi stihove pesme koju joj je posvetio.

BEZ REČI

Nemam komentar
Kristina Kija Kockar

Sklopila sve kockice

Međutim, izgleda da poznatog muzičara to nije sprečilo da vara Kristinu, i to ni manje ni više nego sa Krunićevom.

- Struka je Kiju dva puta prevario sa mnom. Jednom na njen rođendan, a drugi put na godišnjicu veze - ispričala je Jelena Luni i pravdala se da nije znala da je reper tada bio zauzet:

Foto: Dejan Živančević

- Ja nisam imala pojma da je on sa njom, nije me zanimalo sa kim je, meni je to bila samo avantura. Posle sam saznala za njih i povezala te datume kad je bio sa mnom.

2010. 

godine su Kija i Struka bili u vezi

Go-go igračica veruje da je Kristina saznala za njenu avanturu sa reperom i da je namerno zbog toga pokušavala da se sa njom zbliži u prvoj sezoni "Zadruge".

Bivši supružnici složni

- Posle sam tek shvatila da je ona zbog toga meni prišla u "Zadruzi 1", sklopila sam sve kockice u glavi. Sećaš se, kada je ušla, da je pričala preda mnom da je to sa Strukom bila velika ljubav. On je Kristini napisao i posvetio stihove pesme koje je ona istetovirala na leđima - objasnila je Jelena.

S druge strane, Kija nije želela da priča o tome što ju je bivši momak varao sa osobom poput Krunićeve.

Snimila duet sa Stojom

Kristina Kockar je snimila duetsku pesmu sa Stojom Novaković pod nazivom "Ko bi rekao".
- Sa ponosom predstavljam najavu dueta "Ko bi rekao" sa Stojom. Bilo mi je zadovoljstvo snimati sa ženom koja je institucija i superžena. Očekujete neočekivano - rekla je Kija.

- Nemam komentar - kratko je poručila pevačica.

Foto: printscreen RTV Pink

Ni njen bivši muž Sloba Radanović nije bio raspoložen da govori na ovu temu.

- Ne zanima me to - bilo je sve što nam je pevač rekao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija