• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

12.12.2018

09:19

(VIDEO) POLJUBILI SE LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ! Do kasno u noć su šaputali, a onda...

Rijaliti

(VIDEO) POLJUBILI SE LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ! Do kasno u noć su šaputali, a onda...

Podeli vest

Luna Đogani je nakon žurke do kasno razgovarala sa Markom Miljkovićem

Naime, Đoganijeva se žalila kako mora da legne da spava jer ujutru radi u fabrici kako bi zaradila  novac za odlazak u salon lepote. Marko se ponudio da joj pozajmi novac.

- Ustajem sutra, radim. Ja moram da radim za nokte i trepavice. - rekla mu je Luna, pa se oglasila Jelena Krunić da tiše pričaju jer hoće da spavaju.

- Molim vas, alo... 5 ujutru je! Hoću da spavam! - brecnula se Jelena.

- Evo šaputaćemo... Smirićemo se... Jeli Luna, šta se tu kao bezobrazno smeškaš, ne mogu da te pročitam kad me tako gledaš? U prvoj sezoni si bila baš baš klinka, a sad si evo počela da sazrevaš... - rekao je Miljković Luni.

- Pa eto, lepo mi je. Srećna sam. - uzvratila mu je Luna.

Sve je izgledalo kao da blogerka flertuje sa Miljkovićem jer način na koji ga je gledala nije delovao prijateljski.

- Hoćeš da ti ja dam 1000 dinara da ne treba da ideš uopšte? - ponudio se Marko, nakon čega ga je Luna odbila, ali pre nego što je otišla da spava, poljubila je Marka za laku noć.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija