• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

12.12.2018

13:23

(VIDEO) NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! Luna priznala da se ukakila, pa DO DETALJA opisala šta je videla u svojim gaćicama!

Rijaliti

(VIDEO) NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM! Luna priznala da se ukakila, pa DO DETALJA opisala šta je videla u svojim gaćicama!

Podeli vest

Osmoro zadrugara je dobilo počasnu titulu radnika fabrike, među kojima su se našli Luna Đogani, Zlata Đurković, Zerina Hećo, Jelena Krunić, Višnja Petrović, Aleksandar Lazić, Savo Perović i Aleksa Savić. Na čelu fabrike se kao šef našao Bora Santana, koji je nadgledao njihov rad

U jednom trenutku Luna je požela da svojim cimerima ispiča svoj najveći blam i zadrugare šokirala onime što je rekla. Naime, ona je priznala da se uneredila u gaćice dok je imala goste u stanu. 

- Ja sam volela da vozim rolere po stanu. Došli nama neki gosti, tata moj pokazuje njegov i mamin spot, a ja ispred TV-a vozim rolere, nerviram ih, ne fermam goste ni 2 odsto. Meni se mnogo ka*ilo. Vozim ja rolere, a moj otac ima nos kao pas, sve namiriše. Ja se uka*im u gaće, a moj tata je bio ubeđen da su se dve bebe ukakile. On priča kako nešto smrdi po kući, a ja se i dalje vozim po kući. Ta žena gleda svoje bebe, one se nisu ukakile. Kaže meni tata:"Da nisi možda p*dnula, da se nisi uka*ila?", pa mi kaže da odem do WC-a, a ja sve pričam kako nisam. Ja skinem, druže, gaće, kad ono cigletina u gaćama. Druže, kao da sam žabe jela. Tata me je naterao da se izvinim gostima. To mi je najveći blam. I da, ukrala sam od drugarice mali crveni karmin i stavila ga u gaće - isrpičala je Luna. 

Malo je reći da su zadrugari bili zgroženi onime što su čuli, a Đoganijeva je istakla da je nije nimalo sramota zbog toga, jer je tada bila previše mala. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59