• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline/Informer.rs

12.12.2018

14:03

(VIDEO) MINA VRBAŠKI U NERVNOM RASTROJSTVU, ČUVALO JE OBEZBEĐENJE! Miki: Ona misli da je nama lako, i meni i Luni!

Rijaliti

(VIDEO) MINA VRBAŠKI U NERVNOM RASTROJSTVU, ČUVALO JE OBEZBEĐENJE! Miki: Ona misli da je nama lako, i meni i Luni!

Podeli vest

Ervin Mujaković je provokativno igrao sa više zadrugarki, a Mina je u jednom momentu prišla Mikiju Đuričiću koji je sa Lunom komentarisao ponašanje njenog sadašnjeg momka

- Ona nije normalna, plače zbog Ervina, Bože. Ona misli da je nama lako, i meni i Luni - rekao je Miki.

- Je l' si normalna da plačeš zbog njega. Nemoj da padaš sada, sad će nova godina i sve novo. Nemaš zbog čega da budeš tužna. Volim te, budi jaka. Sve imaš, porodica ti je dobro, došla si ovde da zaradiš za njih. Molim te. Je l' ti nedostaje neko? Ko - upitala je Luna Minu.

Mina je tada priznala da joj je teško zbog ponašanje Karađorđa Subotića koji je verio njenu majku Ivanu, ali i da joj nedostaje Nemanja Đerić Đekson iako je u vezi sa Ervinom.

- Đekson, ne mogu više. I zbog Karađorđa sam ovakva, prosto ne mogu više da izdržim ovo sve, hoću napolje - rekla je Mina.

- Doći će ponovo, opusti se, hajde molim te smiri se - dodala je Mina nakon čega je Mina otišla u pab i imala nervni slom.

Mina je dozivala svoju majku dok je u pabu sedela kraj ulaza. Nakon nekog vremena se smirila i legla u krevet. Od svih je zahtevala da je ostave na miru, što su i učinili.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija