• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

16.12.2018

19:34

(VIDEO) KOGA OVAJ VIŠE LAŽE! Bane Čolak postao predmet ISMEVANJA u Zadruzi! Opet izmišljao detalje svađe sa Zerinom!

Rijaliti

(VIDEO) KOGA OVAJ VIŠE LAŽE! Bane Čolak postao predmet ISMEVANJA u Zadruzi! Opet izmišljao detalje svađe sa Zerinom!

Podeli vest

Nakon što je Zerina Hećo provela noć u krevetu sa Vladimirom Todorovićem kada je došlo i do poljupca između njih, ona se žestoko posvađala sa bivšim dečkom Banetom Čolakom u kupatilu. On je tom prilikom uputio Zerini najstrašnije uvrede i pretnje, što je nju pogodilo toliko da mu je udarila šamar

Preuveličavanje istine nije strano Banetu, kao i laži u kojima je više puta uhvaćen, pa ne čudi što je imao i svoju verziju sukoba sa Zerinom. On je išao po kući i prepričavao detalje svađe svima koji su bili raspoloženi da ga slušaju, pritom preuveličavajući priču do krajnjih granica.

- Lupila mi trideset šamara. Dvadeset šamara mi je bukvalno udarila. Ja držim ruke na leđima namerno da ja ne bih udario. Poliva me prljavom vodom iz flaše, ja iskuliram. Kad je nastavila, ja polijem nju - pričao je Bane.

Zorica Marković i Rada Vasić su ga saslušale i postavile logično pitanje - zašto se nije sklonio od Zerine. Bane je tada slagao da mu je ona zagradila vrata i nije mu dozvolila da izađe.

- Kako da se sklonim, ona stane na vrata i viče mi "Hajde, pi*ko, udari me!". Zamisli kako je mojoj Jasmini da to gleda. Neću da trpim to. Posle dvadeset petog šamara sam je odgurnuo i rekao joj da prekine. Ja držim ruke na leđima, ona udara. Jedan, drugi, treći, peti... I to ne sa otvorenim dlanom, nego pesnicama! - nastavio je Čolak.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

(VIDEO) ŽESTOKA SVAĐA BANETA I ZERINE! Čolak pobesneo od LJUBOMORE, polivao je, GURAO I IZVREĐAO!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mimac

pre 5 godina

I šta je slagao???? Mi kao da nismo gledali iste scene. Pa koga više Vi lažete??? Bane slaže ali sada ne, sada Vi lažete ! SRAMOTA !

Zadruga

pre 5 godina

Koga bre vi lazete vise???!!! BANE JE U PRAVU,LUPILA MU JE 31 SAMAR!! I STITI JE PRODUKCIJA!! CCC

Sanja

pre 5 godina

Pa sta je Bane izmislio, nista, sve je tako bilo. Zerina je dno dna, treba je izbaciti iz zadruge i da cuva dete, veoma opasna i namazana zena

JaPaja

pre 5 godina

Zar i vi iz Informera poceli da lazete. Jel to bio samar ili su bili samari. Jeste zavrsili osnovnu skolu ili niste. Jel osnovna skola traje jednu godinu ili 8 godina. Jel znate brojati bar do 10. Katastrofa. Postajete isti ko listovi kojih se kobajagi gnusate.

Dusan

pre 5 godina

Bane Colak je sam kriv za sve ovo sto mu se desava.On se ponasa kao da po prvi put vidi kod zenske onu stvar.Pa sta je Zerina jel ona neka riba , nije brate, jos ce mu nakaciti vredjane maltretiranje i drugo na nacionalnoj osnovi on toga nije svestan. On je budala nevidjena.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija