• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.12.2018

21:50

(VIDEO) LUNA I ZERINA LETE IZ ZADRUGE! Prekršile najstrože pravilo, čeka se odluka produkcije!

Rijaliti

(VIDEO) LUNA I ZERINA LETE IZ ZADRUGE! Prekršile najstrože pravilo, čeka se odluka produkcije!

Podeli vest

Zerina Hećo je u teškom psihičkom stanju, ona se često svađa sa svojim bivšim dečkom Banetom Čolakom. Ona se povremeno oporavi, ali se ponovo posvađa sa Banetom zbog njegove posesivnosti

Ona je vrlo često zabrinuta i zbog starateljstva nad ćerkom Sarom, jer se plaši da će zbog scena i skandala u Zadruzi njen bivši muž da joj uzme ćerku. Zbog ovih problema ona je vrlo često slaba i fizički i zato leži u krevetu.

U jednoj takvoj situaciji kada je bila potpuno nemoćna, pozvala je svoju dobru drugaricu Lunu Đogani i tražila joj telefon. Na snimku se jasno čuje kada Zerina kaže :"Ajde donesi mi telefon".

Posedovanje telefona u Zadruzi strogo je kažnjivo i protiv svih pravila. Da li to Luna i Zerina zaista na raspolaganju imaju telefon i da li će ih produkcija zbog toga diskvalifikovati?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kijevac

pre 5 godina

Oni to znaju i stite je kma k snkmak iz zatvora gde se vifi punjac za mobilni pored krevrta ustekan u struju i cule su se viber poruke u pabu. Luni je sve dozvoljeno pa i to.Ona moze da samara udara po ljudima bez kasne pa sto da nema i telefon. Produkcija je bedna i svako ko glasa budala jer je njoj pobeda obecana + da ne moze da se kazni

milosevic

pre 5 godina

Nazalost, nista nece biti, jer Djogajka radi sto hoce bez posledica .I do sada , zbod samaranja i unosenja informacija iz vana je trebala biti sankcionisana. Medjutim, ti Djogaji su ovde zasticeni kao svete krave!

Verka

pre 5 godina

Baš tako svi znamo da ima telefon imala ga je i u prvoj zadrzi, to je Lunjara svuda isto nepravde kolko hoćeš fuj svi lažu kažu kakva bre pravila produkcije. Da pravila postoje ali samo za pojedine nisu svi isti .

Juda

pre 5 godina

Nisam pri saznanju da jos vi novinari gostujete na tv pink u emisiji,,novinari pitaju",ako da,zasto nepostavite to pitanje!?Vi mislite da su nama vrane mozak popile,pa Gajic moze da pita samo sta mu Mitrovici dozvole!

Ebac Milice Mitrovic

pre 5 godina

Zeljko Mitrovic narkoman Milica Mitrovic drolja Vucic peder

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija