• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

22.12.2018

15:05

(VIDEO) NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI!  Rebeka pitala Natašu da je nauči kako da ima SEKS POD TUŠEM!

Rijaliti

(VIDEO) NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI! Rebeka pitala Natašu da je nauči kako da ima SEKS POD TUŠEM!

Podeli vest

Rebeka Popović i Marko Petrušević Petrući su najnoviji par u Beloj kući, a emocije među njima jačaju svakog dana. Njih dvoje su nedavno imali vrelu akciju pod jorganom, ali do s*ksa nije došlo jer Rebeka, kako kaže, ne može da se opusti pred kamerama

Kako vreme prolazi, njima je sve teže da obuzdaju strasti, pa je Nataša Moskva danas otkrila da joj se Rebeka obratila za pomoć. 

 - Prošlu noć kada sam imala temperaturu, kupala sam se pod tušem napolju, a Lazar mi je držao stvari. Rebeka me pitala da uđe i kaže: "Jao, naučite me, kako vi to". Kao, hoće da ima s*ks pod tušem, a ne zna kako. Rekoh, beži mi sa očiju, j*bi se gde hoćeš. Meni temperatura šiklja, ovaj me nosi do kreveta, a ona priča o s*ksu. Kakav s*ks, j*bem ti mater nesposobnu - rekla je Nataša. 

- Ona je bila protivnik toga, Pričala je da to ne može da joj se desi ovde - kazala je Suzana Perović koja je sve slušala.

- I mene je ubijala u pojam šta će mi to sa Lazarom. Ja sam joj rekla da naš nijedan klip nije izašao, mi smo sve to lepo. A njoj je izašlo maženje, nije se još ni po*ebala, jaše po njemu - dodala je Moskva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija