• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

27.12.2018

10:48

(VIDEO) VREDNO RADE NA PRINOVI! Nakon što su priznali da planiraju BEBU, Miljana i Zola ponovo uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI!

Rijaliti

(VIDEO) VREDNO RADE NA PRINOVI! Nakon što su priznali da planiraju BEBU, Miljana i Zola ponovo uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI!

Podeli vest

Tokom prošle noći za vreme pitanja gledalaca Miljana Kulić priznala je da ona i njen dečko Lazar Čolić Zola, sa kojim je započela vezu pred kamerama hiper-rijaliti programa "Zadruga 2", rade na tome da imaju bebu

Da Miljana i Zola vredno rade na prinovi govori i situacija koja se ponovila u hotelu gde Miljana spava kao ovonedeljni vođa, a Zola kao omiljena osoba koju je Kulićeva izabrala.

Oni su se ponovo opustili daleko od ostalih svojih cimera, što im je već postala rutina pred kamerama "Zadruge 2", a ovom prilikom Miljana i Lazar ponovo su se zaneli sa strastima zbog čega su imali intimnu akciju koja se dogodila u ranim jutarnjim satima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija