• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

27.12.2018

12:05

(VIDEO) MILAN MILOŠEVIĆ JEZIVO IZGLEDA POSLE GAĐANJA FLAŠOM! Veliki otok, idu mu suze...

Rijaliti

(VIDEO) MILAN MILOŠEVIĆ JEZIVO IZGLEDA POSLE GAĐANJA FLAŠOM! Veliki otok, idu mu suze...

Podeli vest

U rijalitiju "Zadruga" došlo je do užasa tokom sinoćne emisije uživo, pa je čak i voditelj povređen. Naime, Jelena Krunić je pobesnela jer joj je Bane Čolak pomenuo majku a onda je počela da baca fleše i šolje, pri čemu je pogodila voditelja Milana Miloševića koji je hitno morao da napusti Belu kuću kako bi ga zbrinuli

Nakon toga nastala je masovna tuča, a kada se konačno sve smirilo, Luna Đogani, Mina Vrbaški i Jovana Tomić Matora razgovarale su o skandalu pa i otkrile detalje koje gledaoci nisu mogli da vide.

 - Rekla sam Jeleni da ne gađa jer ide ka Milanu. Još prvi put sam joj to rekla. Šta treba da se desi dečku ovde? Nema opravdanja za ovo! Koliko god svi mi gotivili Jelenu, za to nema izgovora -  jasna je bila Matora, dok je Mina dodala "da ga je ugrozila četvrti put".

 - Zato je i tražio da obezbeđenje stoji iza njega, jer se plaši. Ja znam to... Plaši se da ne na**be u emisiji, stalno ga neko gađa. On ima traume od nasilja, znamo to svi mi koji smo bili u "Zadruzi 1". Sve može kod njega samo ne to, da ga neko napada. Izgledao je je kao neko dete, suze mu idu, iskrivila mu se glava, mnogo me je pogodilo. Kunem ti se, nije mi dobro! Sve mu je crveno po glavi, oteklo mu je mnogo -  kroz suze je govorila Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lea

pre 5 godina

Veći bolesnici su oni koji puštaju ove bolesnike unutra,zna se dobro ko su agresivci koji gadjaju čime stignu.Baš žalosno,dno dna!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija