• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

27.12.2018

13:30

(VIDEO) TI SI TUKLA SLOBU! Luna napala Zoricu zbog Baneta, ona skočila na krevet i održala joj lekciju!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI TUKLA SLOBU! Luna napala Zoricu zbog Baneta, ona skočila na krevet i održala joj lekciju!

Podeli vest

Luna Đogani razbesnela se zbog toga što pojedini brane Baneta Čolaka, a ona je na Zerininoj strani, pa je između ostalog verbalno napala i Zoricu Marković, koja joj je na kraju održala lekciju

- Sram te bilo! Nemoj da mi se foliraš, napolju su ljudi koji te gledaju! Ja sam svoje ispravila! - vikala je Luna prvo Banetu.

- Svaki je*eni dan je maltretiraš! Ideš za njom, maltretiraš, i vi svi koji ga branite ste isti kao on. Ovu psihopatu nemoj da braniš - poručila je na kraju Zorici.

- Ti si tukla Slobu, a ne ja! - rekao je Bane Luni, a zatim se Zorica obratila njoj.

- Ne skači više na mene, Luna, budi dobra. Ne diram te, ne diraj me. Imam pravo da kažem šta hoću. Je l' ja tebi branim da braniš Zerinu? I ti si tukla Slobu, pa šta? Sjaši s mene, ništa ti rekla nisam - rekla joj je Zorica.

- Jesam, zaslužio je! Mene Sloba nije maltretirao psihički - rekla je.

Zatim je Luna prebacila Zorici kako je rekla za nju da je "ku*va" i "pevaljka", zbog čega se Zorica popela na krevet i odražala joj predavanje.

- Mi ne znamo njihov život, ja to tvrdim. I ko je ovde kriv. Devojka mi ništa nije uradila, imale smo raspravu i završile. A on je juri, jer je opsednut. Nema potrebe da se ja sa tobom svađam, a ti ako želiš sa mnom, skači i dalje. Nemoj na mene, ja nemam ništa s tim, veruj mi - završila je Zorica, posle čega je Luna samo rekla "ok", rasprava se završila i razišle su se.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 5 godina

Zanimljivo, sto se vise prica o nasilju nad zenama te iste zene postaju sve nasilnije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija