• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

27.12.2018

15:05

(VIDEO) PISMO PRODUKCIJE ŠOKIRALO ZADRUGARE! Njih četvoro su KAŽNJENI!

Rijaliti

(VIDEO) PISMO PRODUKCIJE ŠOKIRALO ZADRUGARE! Njih četvoro su KAŽNJENI!

Podeli vest

Sinoć je došlo do žestokog okršaja između Jelene Krunić i Baneta Čolaka, a ispaštao je voditelj Milan Milošević kog su pogodili staklenom flašom u glavu. Nakon nemilog događaja, Krunićka je odvedena u zatvor

Zadrugarima je jutros stiglo pismo Velikog šefa, a svi su pretpostavili da je reč o kazni zbog incidenta. Međutim, ono što je pisalo u pismu iznenadilo je sve.

Četvoro zadrugara kažnjeni su zbog pušenja u kupatilu što je od juče, kada je na imanju bila Gordana Džehverović, strogo zabranjeno. Među njim nije Jelena Krunić koja je noć provela u zatvoru.

Na spisku kažnjenih su: Bane Čolak, Rada Vasić, Tomislav Toma Panić i Marko Miljković. Veliki šef im je oduzeo nedeljne honorare.

 - To znaju da kazne, a tuče i udaranja ništa! Od najslabijih uzimaju. I to sam uzela tri-četiri dima i bacila i to dok je bila tuča. A to što se tuku, što je lom, što se uništava i zidovi mažu, to ništa. Ništa me više ne interesuje -  žalila se Rada.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija