• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

28.12.2018

07:16

(VIDEO) ŠTO SE TIČE MORALA, MORALA SAM! Luna ocrnila Eleonoru, pa poručila njoj i Slobi: NEKA IM JE SA SREĆOM!

Rijaliti

(VIDEO) ŠTO SE TIČE MORALA, MORALA SAM! Luna ocrnila Eleonoru, pa poručila njoj i Slobi: NEKA IM JE SA SREĆOM!

Podeli vest

Zadrugari su sinoć gledali šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruge 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu

Bora Santana je na nekoliko dana napustio Belu kuću zbog smrti svoje bake, a kada se vratio, preneo je Luni Đogani informacije koje je saznao. On je otkrio da je bivša zadrugarka Eleonora Miljković bila na nastupu Slobodana Radanovića, Luninog bivšeg dečka. Zadrugari su imali priliku da pogledaju snimak njihovog razgovora i da daju svoj komentar. 

- Jedan drugar mi je rekao da je video nju na Slobinom nastupu. To sam rekao Luni zato što znam da ona ne oseća više ništa prema njemu - objasnio je Bora.

- To sam ja znala, kada sam se svađala sa njom, svi ste me napadali da je ona fina i divna. Što se tiče morala, morala sam. Neka im je sa srećom - prokomentarisala je Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GISKA

pre 5 godina

PA STA TRAZI LUNA U ZADRUZI? NISTA ZIVO POKAZALA NIJE,,,NIKO NE SME DA JOJ SE SUPROSTAVI,,JER PRODUKCIJA JE REKLA,,NE NERVORAJTE JE,,PIJE LEKOVE,,TO VISE NIJE RIJALITI,,ZATO LJUDI I NE GLEDAJU,,,SAMO CITAJU,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija