• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2018

10:57

(VIDEO) ZAKLAĆU TE ZUBIMA! Miki Đuričić totalno odlepio, pa se žestoko posvađao sa cimerom!

Rijaliti

(VIDEO) ZAKLAĆU TE ZUBIMA! Miki Đuričić totalno odlepio, pa se žestoko posvađao sa cimerom!

Podeli vest

Miki Đuričić se našalio na Minin i Momčilov račun jer je primetio da između njih postoje varnice zbog čega je došlo do velike svađe i teških reči.

 Miki je provocirao Momčila da će uskoro napustiti rijaliti i da će ga Mina ostaviti čim uđe njen bivši dečko Nemanja Đerić Đekson. Međutim, ni Momčilo nije ćutao. On je rekao da bi i njega Suzana ostavila kada bi ušao njen suprug Vlada, što je Đuričića posebno razbesnelo.

Ja napolju p*šam po takvim bilderima kao što si ti! Pa i Mića bi te prebio! Zezali smo se, Mina i ja drugovi. Ti je znaš tri dana, ja je znam sto godina. Ja je zaj*bavam za Đeksona. Da nisi ti možda zaljubljen u nju? Da nemaš emocije prema njoj? Druže, ti ne znaš mene. Ja sam napolju sto puta gori. Znaš zašto ja tamo spavam? Zato što bih svakog dana nekoga prebio - vikao je Miki.

Ja sam spomenuo Suzanu, ti si spomenuo Minu - uzvratio mu je Momčilo.

- Ne možeš da spominješ ženu sa kojom se ja družim. Ja Minu mogu jer vas dvoje niste u vezi, ona se samo sprda sa tobom. To nije isto. Mi smo deset godina prijatelji, ti i Mina niste emotivno vezani. Ja to nisam tebe podjebavao nego Minu. To sam joj pričao i kada je bila sa Ervinom - nastavio je Miki dok ih je obezbeđenje razdvajalo.

Miki, kada su ga prošle bubice, kada se smirio, prišao je Momčilu i izvinio mu se zbog njegove burne reakcije i pretnjih koje je izgovorio. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kole kupinovo

pre 5 godina

Hahaha...on bi napolju prebio...neka se seti batina u Surcinu a pocelo je sa "druze ajde nemoj da se deres"....hahaha

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija