• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

29.12.2018

16:57

(VIDEO) SMRDIŠ, SAD ĆU SVE STVARI DA TI BACIM KROZ PROZOR: Karađorđe izvređao Moskvu, a onda se umešala Ljuba!

Rijaliti

(VIDEO) SMRDIŠ, SAD ĆU SVE STVARI DA TI BACIM KROZ PROZOR: Karađorđe izvređao Moskvu, a onda se umešala Ljuba!

Podeli vest

Subotu jutro obeležila je Nataša Moskva koja je još jednom ušla u rasprave sa svojim cimerima. Zadrugarka je nervozna od trenutka kada je počela da sprema doručak, a u to joj se umešao Karađorđe Subotić koji je smatrao da je pre nje stao u red za korišćenje rerne

Subotić je iznerviran njenim ponašanjem prebacio da je upravo ona bacila kroz prozor njegove cipele. Kada je čula da je ovaj javno optužuje, počela je da ga prati u stopu sa namerom da ga dodatno iznervira.

Foto: printscreen RTV Pink

- Smrdiš, sekretušo! Tišina! Sad ću sve stvari da ti bacim kroz prozor! Mrš pušiku*ko! Klošarko jedna! - vikao je Karađorđe.

Foto: printscreen RTV Pink

- Hajde da vidim! Sam sebi bacaš patike, pa meni nameštaš kao da sam ja! Nećeš ti dirati stvari moje, pomeri se! Evo produžio si boravak ovde, takvim ponašanjem! Zabole mene za tvoje smrdljive patike, hajde pusti me hoću kafu da popijem na miru! - vikala je Nataša, a Ljuba Pantović je pokušala da saplete Karađorđa.

Foto: printscreen RTV Pink

Kako bi pomogla u nerviranju Karađorđa, Ljuba Pantović se umešala i pokušala da saplete Subotića dok je hodao pored nje izbegavajući Moskvu.

- G*vna su tu da se pljuju i gaze! - rekla je Pantovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija