• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

31.12.2018

11:38

(VIDEO) TI SI ĐUBRE I OLOŠ! NE VOLIM TE VIŠE! Miljana žešće izvređala Zolu jer nije stao u njenu odbranu!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI ĐUBRE I OLOŠ! NE VOLIM TE VIŠE! Miljana žešće izvređala Zolu jer nije stao u njenu odbranu!

Podeli vest

Miljana Kulić jedna od najzapaženijih takmičarki nove sezona najgledanijeg rijaliti formata Zadruga 2, uplovila je u intimnu vezu sa Lazarom Čolićem Zolom

Međutim, konstantne prepirke, rasprave i svađe postale su svakodnevnica njihoovg odnosa, pored vrelih akcija ispod pokrivača. Sada je najveći problem iz Miljaninog ugla bio taj što Zola nije stao da je odbrani od Lepog Miće.

Lepi Mića hteo je da zna ko mu je preturao po stvarima, što je Miksi priznala da je to ona uradila, a samo par sekundi posle toga se obratila Lazaru.

Što ti mene nikad ne odbraniš? Ovde slusaš i nisi ustao da kažeš da si to ti uradio - rekla je Miljana.

Međutim, Lazar nije znao šta da radi, pa je većinu stvari ,,progutao", ali onda je Miljana nastavila da mu popuje. U jednom trenutku Lazar nije mogao više da sluša to,pa joj je odbrusio.

 - Ma boli me ku*ac bre, svaki put ću da ti kažem šta mislim kad budeš bila takva - ljutito joj je podviknuo Zola.

To nije zasutavilo Kulićevu, jer je poznata po svom talentu da istera po svom do kraja, pa je nastavila da se raspravlja sa Zolom, doduše razgovor je započeo zbog jednog razloga, ali Miljani nije teško da to razvuče.

Miljana je u jednom trenutku počela da vređa Lazara, a potom mu je i poručila da joj se više ne obraća, iako je njen dragi ubeđivao  da nije mislio ništa loše i da se samo našalio.

- Ti si devojčica, ne volim te više, ti si đubre i ološ, je l' ti shvataš kakvo si ti đubre?! Idiote! - vikala je MIljana.

- Alo! Obrati pažnju, svaki put ću ti tako reći kad budeš počela da se za*ebavaš sa tim glupostima  - uzvratio joj je Zola.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 5 godina

Tisi djubre nevidjeno sto me ne zastitis,jacu da kradem a ti da priznajes na sebe.Nis ce da bude najbolje snabdeven sa garderobom zahvaljujuci miljani.

Maki

pre 5 godina

A pa to je bilo juče... Danas ga voli i udaće se za njega... sutra - ko zna, šta opsesivno-kompulzivnom poremećaju može pasti na um. Priprosti momak iz Dervente ni ne sanja u šta se uvalio i bolje bi mu bilo da se što pre vrati majci u Bosnu... Ganjaće ga Kulići do sudnjega dana!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija