• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

01.01.2019

15:04

(VIDEO) BABAROGA! Aleksandrina ćerka se uplašila Ljube, ovako je odreagovala kada je videla baku!

Rijaliti

(VIDEO) BABAROGA! Aleksandrina ćerka se uplašila Ljube, ovako je odreagovala kada je videla baku!

Podeli vest

Poslednji dan protekle godine zadrugari su imali priliku da provedu u društvu svojih najbližih. Aleksandru Subotić i Davida Dragojevića posetila je njena ćerka Magdalena koju je dovela Davidova majka Biljana. Magdalenu su posle dugo vremena videli i Aleksandrini roditelji Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić

Ljuba nije u dobrim odnosima sa svojom ćerkom i Karađorđem, ali je smogla hrabrosti da priđe i pokloni igračku svojoj unuki. Magdalena je tom prilikom rekla nešto što je nju jako povredilo. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Baba Ljuba tuži Karađorđa - rekla je devojčica, a Aleksandra ju je upozorila da ne govori tako. 

Ljuba se nakon toga požalila Ani Korać i Marku Markoviću da iza toga što njena unuka nema poverenja u nju stoji Karađorđe. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Koliko je to smeće pokvareno! Dete da mi kaže ko je koga tužio. To je on radio i sa našim ćerkama. Magdalena mi je prenela da joj je on pričao da sam ja baba-zmija, da sam pokvarena, da imaju igračku zmiju koja predstavlja mene... Ko zna šta još pričaju - rekla je Ljuba, a zatim je oplela po Biljani sa kojom je takođe u sukobu, a kod koje Magdalena trenutno boravi. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Ja ovu landaru ne podnosim. Boli me d*pe, nisam ja prišla zbog nje. Ja nemam komplekse. Sram da ih bude, to su zlobe, jadnici, bednici... Kada sam joj prišla zbunila se što me vidi, a ova propagira da će ona da brani ko će da vidi dete. To je ona talasala još pre. I Aleksandra se trudi da joj praznici lepo priđu, mogla je i ona da kaže da ne smem da priđem - dodala je ona. 

U video-prilozima koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija