• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/Informer.rs

01.01.2019

19:08

(VIDEO) DRAGANA CELU NOĆ PROVELA SA BIVŠIM LJUBAVNIKOM, a onda joj je MUŽ POSLAO OVO!

Rijaliti

(VIDEO) DRAGANA CELU NOĆ PROVELA SA BIVŠIM LJUBAVNIKOM, a onda joj je MUŽ POSLAO OVO!

Podeli vest

Učesnica "Zadruge" Dragana Mitar sinoć je, posle prljavog veša koji je o svom braku iznela u rijalitiju, imala priliku da vidi svog supruga Sinišu Dragutinovića, za kojeg je rekla da ju je godinama ponižavao, u više navrata fizički i psihički maltretirao. Susret je prošao u najboljem redu, a po Sinišinom napuštanju Bele kuće Dragana je brže-bolje nastavila da se provodi sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem, sa kojim je Sinišu varala pola godine

Dragana se tokom najluđe noći nije odvajala od Pavla, za kojeg zadrugari i dalje tvrde da je zaljubljena u njega.

Oni su tokom čitave noći bili izuzetno bliski, što su primetili i ostali stanari Bele kuće koji su ispričali da su ih videli da su se poljubili, a dodatne sumnje podgrejalo je to što su u jednom trenutku završili ispod pokrivača.

Foto: printscreen RTV Pink

Dragana Mitar danas slavi rođendan, a tom prilikom u Beloj kući Veliki šef organizovao je slavlje za sve zadrugare. Ovoj ukućanki stigli su i pokloni od supruga Siniše Dragutinovića.

U rijaliti programu "Zadruga 2" boravi i bivši ljubavnik ove ukućanke Pavle Jovanović, sa kojim je Dragana bila veoma prsina tokom novogodišnje noći, kada su se mazili ispod pokrivača, a kada je ova ukućanka videla poklone od muža počela je da skače i vrišti od sreće, dok je Jovanović bio u garderoberu i spavaćoj sobi.

Foto: printscreen RTV Pink

- Siniša, volim te! Kako je strava! Jao što je dobro! Ljubavi! - vikala je Dragana Mitar.

Ovonedeljni vođa Miki Đuričić pročitao je čestitku Velikog šefa koja je bila upućena Dragani, a zatim je ova ukućanka počela da čita pismo koje je dobila od svog supruga i sina Jovana.

Foto: printscreen RTV Pink

- Najlepša naša kikice. Mi najviše volimo prvi januar, svake godine, jer tada je divan dan, divan dan, našoj Gagi rođendan. Iako ove godine nećemo zajedno proslaviti tvoj 28. rođos, potrudili smo se da ti sa novin drugarima, zadrugarima, proslaviš kako to dolikuje jednoj divnoj osobi, majci, sestri i supruzi. Zbog toga šaljemo ti male poklončiće i posluženje. Ovih dana mnogi si plakala, pa se nadamo da će tvoj osmeh koji nema cenu nadjačati sve nedaće. Kupili smo ti i jedan veliki beli poklon, o kom si sanjala i maštala i koji te čeka napolju i nadamo se da ćeti se svideti. Srećan rođendan - pisalo je u pismu koju je čitala Dragana od supruga.

Foto: printscreen RTV Pink

Na torti koju je dobila Dragana od supruga, nalazio se mali beli automobil koji je simbolizovao poklon koji je Mitar dobila od supruga, a koji je čeka kada izađe iz "Zadruge 2".

(VIDEO) POLJUBILI SE DRAGANA I PAVLE! Ispratila supruga pa završila sa ljubavnikom u krevetu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ugljesa

pre 5 godina

To je valjda poenta, od muskarca se danas ocekuje da dragu obasipa paznjom i darovima cak i dok se ona u medjuvremenu provodi sa drugim. Inace ova riba je od normalnijih u rijalitiju, sta ocekivati tek od onih drugih.

Tanja

pre 5 godina

Ovo je predstava za javnost, tesko njoj kad izadje

Dada

pre 5 godina

Muz joj je rekao da se ponasa kako hoce I da zaboravi na njega. Tako do finala.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija