• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/alo

02.01.2019

19:28

LUNA JE MORALA DA NAPUSTI ZADRUGU: Evo šta je rekla o onom što je ostavila iza sebe, ALI I SVEMU ŠTO JE TEK OČEKUJE!

Rijaliti

LUNA JE MORALA DA NAPUSTI ZADRUGU: Evo šta je rekla o onom što je ostavila iza sebe, ALI I SVEMU ŠTO JE TEK OČEKUJE!

Podeli vest

Niko nije očekivao ovakve reči...

Učesnica "Zadruge" Luna Đogani ne krije da joj je 2018. podjednako i pomogla i odmogla, kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu. U otvorenom intervju Luna je morala da napusti "Zadrugu" kako bi mogla da sumira utiske o ovoj sezoni. Naravno, nakon završetka ponovo je vraćena u "Belu kuću"!

Luna tvrdi da je zbog svih situacija koje su joj se dogodile postala jača, zrelija i ozbiljnija. Ima svoje ciljeve, ali želi i da njena porodica bude srećna, te da sve ružno ostave iza sebe.

Đoganijeva u 2019. želi da započne muzičku karijeru, a kada je izašla iz rijalitija kako bi dala intervju i slikala se, otkrila je sa kim bi snimila duet, odgovor je bio kratak i jasan - sa Gastozom.

- On je neki moj žanr muzike, neki moj stil. Prijatelj mi je, znamo se mnogo dobro i mislim da bismo nas dvoje bili dobar tandem. Imamo već zajednički spot za njegovu pesmu "Antidot", mislim da se dobro slikamo zajedno, tako da smatram da bi nas dvoje naprvaili pravi bum! - sa osmehom je rekla.

Kako kaže, ono po čemu će pamtiti 2018. definitivno je "Zadruga 1", kao i sve što je prouzrokovala. Ipak, Luna kaže da joj se i mnogo lepih stvari dogodilo, te da je iz svega izvukla pouku.

- Pa prošlu godinu ću definitivno pamtiti po "Zadruzi 1", to mi je obeležilo 2018. Ali, u toj godini mi se dogodilo i ono najlepše, a to je činjenica da sam se mnogo promenila, na bolje. Naučila sam neke stvari, sazrela sam, ojačala kao osoba... Svakako smatram "Zadrugu 1" velikim iskustvom i na tome sam zahvalna Bogu - kaže Luna.

Na pitanje kako vidi sebe u 2019, Luna kaže da sigurno neće biti mirna.

- Vidim totalno jednu novu Lunu, novi početak. Uspešna, jača nego ikad, veliki borac i, ako Bog da, da se ostvarim u muzičkoj karijeri za koju sam rekla definitivno - to je to, idem do kraja i dok ne budem to ostvarila neću se smiriti sigurno! Najbinije mi je, naravno, da budem zdrava i voljena - poručila je.

(VIDEO) LUNA JE KURVETINA ŠTO UZIMA TUĐE MUŽEVE I GURA PRSTE U DUPE! Aleksandra zgrozila sve svađom sa blogerkom




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20