• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

10.01.2019

10:34

(VIDEO) TI SI DOBAR ČOVEK, LUNA JE VEŠTICA I ZMIJA! Matora prišla blogerki, ONA JOJ ŽESTOKO ODBRUSILA: Je*o me pas ako ikada više spomenem vaša imena!

Rijaliti

(VIDEO) TI SI DOBAR ČOVEK, LUNA JE VEŠTICA I ZMIJA! Matora prišla blogerki, ONA JOJ ŽESTOKO ODBRUSILA: Je*o me pas ako ikada više spomenem vaša imena!

Podeli vest

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe Lune Đogani sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom zbog toga što su njih dve u dobrom odnosu sa njenim bratom Adamom Đoganijem. Luna je stekla utisak da njih dve pokušavaju, a sa druge stane hvale Adama, što je nju jako pogodilo

Adam je prišao Luni nakon emisije i pokušao da joj se opravda rečima da da se on sa njih dve druži samo kada je više zadrugara tu, ali ona nije popustila.

 - Ti si dobar čovek, a Luna je veštica i zmija. Ne družim se više sa osobama koje imaju veze sa njima jer ispadam budala. Ja sam iskrena i priđem, a ona napravi od toga da sam je ja napala. Prave od mene nešto što nisam - bila je uznemirna Luna.

Kasnije im se pridružila i Matora koja je pokušala da sve objasni Đoganijevoj, ali je samo pogoršala situaciju. 

 - Mene najviše zaboli što ideš da pričaš j*benom Tomi. Ja znam šta ti misliš, nema potrebe da mi prilaziš da mi pričaš to. Nema potrebe da se ljutiš. Sada sam prišla zato što mi je žao Adama - rekla je Matora.

- Sve zbog Adama. On je divan, cvećkica, a ja sam najgore zlo. Vas dve tako predstavljate. U pravu ste, ja hoću da budem žrtva i jadnica, ja to hoću! Neću ti nikada više prići, zapamti šta sam ti rekla. Nikakav odnos više nemamo. Ne interesuje me niko. J*bo me pas ako ikada više pomenem vaša imena - odgovorila joj je Luna.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija