• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.01.2019

20:01

(VIDEO) MILJANA NAPALA BORU, UMEŠAO SE ZOLA! Nastao potpuni haos u Zadruzi!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA NAPALA BORU, UMEŠAO SE ZOLA! Nastao potpuni haos u Zadruzi!

Podeli vest

U toku svađe koja je se tokom sastanka dogodila između Miljane Kulić i Suzane Perović, Kulićeva je rekla da je pored Suzane, i Bora Santana, Mikijev potrčko

To je iznerviralo Santanu pa ju je uvredio rekavši da i ona ima jednog, dečka Zolu.

- Kome pretiš, ološu jedan?! Kome pretiš i pričaš da se ne druži sa tobom - vikala je Miljana na Boru, a onda se ubacio Zola:

Foto: printscreen RTV Pink

- Nemoj ti da se mešaš, ja ću sa njim da rešim. Nisi mi majka da pričaš umesto mene. Ne možeš ti meni pretiti. Nije moj brat tebi poslao poruku. Nemoj mene da mešaš u vaše probleme - rekao je smireno Zola, pa dobacio Bori.

Foto: printscreen RTV Pink

- Samo mene nemoj da uzimaš u usta, a neću ni ja tebe, okej - rekao je Zola Bori.

Zadrugari su se vratili svakodnevnim aktivnostima nakon ove kratke rasprave, a većina je stala pored šporeta kako bi spremili večeru. 

(VIDEO) MILJANA SE OBRUŠILA NA SUZANU: Ti si Mikijeva sledeća bivša ljubav! Ona uzvratila, uletelo obezbeđenje!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija