• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

11.01.2019

21:09

(FOTO) DRAGANA JE MUŽA PREVARILA SAMO SEDAM DANA POSLE SVADBE: Ovako su izgledali na venčanju!

Rijaliti

(FOTO) DRAGANA JE MUŽA PREVARILA SAMO SEDAM DANA POSLE SVADBE: Ovako su izgledali na venčanju!

Podeli vest

Zadrugarka Dragana Mitar privukla je ogromnu pažnju javnosti svojom nesvakidašnjom životnom pričom, koja je podigla veliku prašinu u "Zadruzi". Ona je priznala da je uplovila u vezu sa starijim, oženjenim čovekom koji se zbog nje razveo, oženio je i podario sina Jovana. Međutim, to nije ono najšokantnije u emotivnom životu Dragane Mitar

Zgodna modelsica ispričala je da ju je suprug Siniša Dragutinović u braku maltretirao i psihički i fizički, kao i da joj je bio neveran, zbog čega je rešila da mu vrati istom merom.

Prema najnovijim informacijama, posle samo sedam dana od svadbe prevarila ga je sa Pavlom Jovanovićem, sa kojim sada živi pod istim krovom u Beloj kući i svakodnevno sa njim ratuje, budući da iznose različite, često kontradiktorne tvrdnje vezane za njihovu vezu koja je trajala, kako Pavle tvrdi, pola godine.

Foto: printscreen RTV Pink

Dragana i Siniša su, inače, stali na ludi kamen 1. oktobra 2017. godine, kada su u jednom prestoničkom restoranu, kako saznajemo, upriličili gala slavlje za svoje članove porodice, prijatelje i kolege.

 

 

Modelsica se na svom nalogu na Instagramu u više navrata hvalila fotkama sa svadbe, a zanimljivo je da nije objavila nijednu na kojoj pozira sa svojim supružnikom. 

 

 

Mi smo uspeli da dođemo do zajedničkih mladenačkih fotografija Dragane i Siniše - evo kako su izgledali:

Foto: printscreen instagram

Iako na fotografijama sa svadbe izgledaju srećno, samo nekoliko dana posle velike fešte usledili su prvi problemi, o kojima Dragana u "Zadruzi" svakodnevno govori. Pored lepih trenutaka, uvrede, ponižavanja i psihofizičko zlostavljanje su, uzme li se u obzir Draganina emotivna ispovest, postali njihova svakodnevica.

Iako su se tog 1. oktorba 2017. pred svedocima zavetovali na večnu ljubav i vernost, Dragana je, kako njen bivši ljubavnik Pavle tvrdi, svog muža prevarila samo sedam dana posle svadbe, i to u toaletu jednog prestoničkog kluba.

 

(VIDEO) BIO JE SEKS! Produkcija pustila snimak Dragane i Pavla na kom se dodiruju ispod jorgana!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Evelyn Krimova

pre 5 godina

Ovo je da covek ne poveruje da postoje toliko pokvarene i nemoralne zene i jos drugoga pljuju??!! Zalim i njenog muza i sve sa kojima je ova persona bila! Ocigledno da u njoj nema promil emocije, vec je sve samo pare... pare pare.. njenoj dusi napacenoj samo pare fale.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija