• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

12.01.2019

10:27

(VIDEO) NOVI ŠOK U ZADRUZI! Matora otkrila ime još jednog Draganinog ljubavnika iz Novog Pazara!

Rijaliti

(VIDEO) NOVI ŠOK U ZADRUZI! Matora otkrila ime još jednog Draganinog ljubavnika iz Novog Pazara!

Podeli vest

Nakon žestoke svađe koju je noćas tokom "Igre istine" imala sa Draganom Mitar, Jovana Tomić Matora je izjurila u dvorište, a za njom je pošla i njena devojka Sanja Stanković. Matora nije mogla da se smiri, pa je na sav glas oplela po Dragani, a tom prilikom je otkrila nešto što je zadrugarka pokušavala da sakrije

Naime, nedavno je otkriveno da je osoba koja je Dragani poslala tortu za rođendan njen ljubavnik sa kojim je varala svog muža nakon afere sa Pavlom Jovanovićem. Dragana je odbijala da kaže njegovo ime, a najbliži raskrinkavanju bio je Pavle koji je otkrio da je Draganin sin rekao ime tog čoveka prilikom rođendanske posete Rajskom vrtu.

Matoru je svađa toliko uznemirila da je u afektu izgovorila ime ljubavnika pred Draganom, a zatim je potvrdila Sanji o kome je reč.

- Ona je ta koja je ostavila Pavla samo zato što taj drugi ima više love, to mi je on rekao. Dete joj dođe u rajski vrt i kaže: "Mama, da li je to čika Edin?". Drugari su je vodali po separeima da ga upozna - rekla je Matora.

Njima se kasnije pridružila i Mina Vrbaški pred kojom je Sanja potvrdila se ljubavnik koga su nazivali Torta zove Edin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
david

pre 5 godina

Matora to i vrapci znaju da je to Edis Freic , tensiki trener iz Novog Pazara ,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija