• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

12.01.2019

21:37

(VIDEO) ON NE ZNA GDE UDARA: Višnja i Mića komentarisali emocije između Ane i Davida, pa se ZABRINULI DA ALEKSANDRA SUBOTIĆ NE URADI OVO!

Rijaliti

(VIDEO) ON NE ZNA GDE UDARA: Višnja i Mića komentarisali emocije između Ane i Davida, pa se ZABRINULI DA ALEKSANDRA SUBOTIĆ NE URADI OVO!

Podeli vest

Od kada je njegova devojka Aleksandra Subotić diskvalifikovana zbog fizičkog nasrtaja, David Dragojević se ponovo zbližio sa Anom Korać. Njih dvoje svaki slobodan trenutak provode zajedno, a noćas pred spavanje su dugo razgovarali na njegovom krevetu

Mnogi zadrugari komentarišu da je Ana dočekala svojih pet minuta da zavede Davida sada kada njegova devojka nije tu, a o ovoj temi su danas razgovarali Višnja Petrovoć i Lepi Mića.

- Mislim da će Aleksandra ovde da upadne sa klašnjikovim. Da li je ona ozbiljna? Ne liči mi na nju da daje nekome na značaju - pitala je Višnja. 

- Ne, apsolutno. Ona se zaljubila. Sa Markom dok je bila sprdala se po pola sata, sa ovim provodi ceo dan u pabu. Nju je to uhvatilo odmah, samo što je Aleksandra bila tu, pa je bila realna. I ovaj isto ne zna gde udara. On da voli deojku koja je izbačena odavde, ne bi podigao glavu iz kreveta za nekim drugim, pogotovo ne sa nekim ko javno kaže da mu se sviđaš - kazao je Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

(VIDEO) PAVLE OTKRIO SVE DO NAJSITNIJEG DETALJA! Evo šta je Draganin suprug uradio kada je saznao za njihovu vezu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

U toj ludari fali vam još neki Zoran šumadinac "pevaljka".Smeju se na njegov račun,pričaju mada nemam pojma koji je to "umetnik",kažu idealan za ludaru-jebarnik od zadruge.

SS

pre 5 godina

Sedma nesilo,zar stvarno nemate o nečem lepšem i boljem da pišete.Manite se zadruge i prijatelja sa tv pinka,prostitutske televizije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija