• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

13.01.2019

14:08

(VIDEO) MIKI ODOBRIO I BLAGOSLOVIO VEZU ANE I DAVIDA! Oni se samo smeškaju, a Aleksandri neće biti dobro!

Rijaliti

(VIDEO) MIKI ODOBRIO I BLAGOSLOVIO VEZU ANE I DAVIDA! Oni se samo smeškaju, a Aleksandri neće biti dobro!

Podeli vest

Veoma blizak odnos Ane Korać i Davida Dragojevića je nemoguće da ostane neprimetan za njihove rijaliti cimere. Miki Đuričić je tokom noći otkrio da se njemu Ivanjičanka poverila da joj se sviđa David

Koraćeva se u subotu uveče ogradila i istakla da je njihov odnos drugarski.

Foto: printscreen RTV Pink

- To je drugarski. David i ja smo drugari i tako će i ostati. Ja nikad nisam rekla da sam zaljubljena - pravdala se Ana Mikiju Đuričiću koji joj je prepričavao njihov razgovor kada mu je ona priznala da joj se David sviđa.

Foto: printscreen RTV Pink

Kako je Đuričić video Anu, Davida i Lazara Jeremića da se šetaju, on je ušao u komunikaciju sa njima i dao im blagoslov da otpočnu vezu, jer su vibracije između njih dvoje i te kako vidljive. 

Foto: printscreen RTV Pink

- Ako se nama nije posrećilo i postali smo prijatelji, neka vama uspe. Ako se meni nije posrećilo, neka se vama posrećilo. Kum je bisekualne orjentacije, on ne bira - vikao je Miki na sav glas, dok su se oni smejali.

Foto: printscreen RTV Pink

Tokom cele noći, Ana i David su bili nerazdvojni, zajedno su večerali, zbijali šale, a potom i zajedno otišli u spavaću sobu. Da li će se Koraćeva i Dragojević odlučiti na korak više i svoj prijateljski odnos pretvoriti u vezu, ostaje da saznamo.

(VIDEO) TREBA MU TOP FORMA ZA ANU KORAĆ? David sa cimerima radio OVO u pabu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija