• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs

14.01.2019

15:55

(FOTO) KONAČNO PROGOVORILA I ANABELA! Evo šta Lunina majka kaže o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem!

Rijaliti

(FOTO) KONAČNO PROGOVORILA I ANABELA! Evo šta Lunina majka kaže o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković su od sinoć zvanično u vezi! Posle višemesečnog opiranja, oni su se prepustili jedno drugom i pokazali svoje emocije pred milionima gledalaca, što je Markova mama Nedeljka podržala i dala im blagoslov, a novinari su pozvali Luninu majku, pevačicu Anabelu Atijas, kako bi čuli da li imaju podršku i s "druge strane"

- Jutros, kad sam se probudila, dočekalo me je milion poruka! Ja imam jedan jedini stav u životu, a to je da ako je moja ćerka srećna, ma ko god bio pored nje i šta god ona radila, naravno - ako nema veze sa gaženjem preko mrtvih, ja sam uz nju. Sve što nju čini srećnom, čini i mene - jasna je bila Anabela u odgovoru na pitanje da li joj se dopada "novi zet".

Foto: printscreen/pink.rs

- Ja protiv dečka stvarno nemam ništa, svaki put kad smo se sreli imali smo lepu komunikaciju. Ne bih da trčim pred rudu i da sad nešto procenjujem, donosim sudove, ipak sam naučila školu, prošle godine sam se krvnički borila za nešto što je na kraju svaljeno da bude moja krivica. Ove godine me samo Luna zanima. Sve dok vidim osmeh na njenom licu, ja ću biti za to, ma ko god da je njen izbor - kaže Anabela za Pink.rs i dodaje da, poput Mikija Đuričića, smatra da do ovoga nije ranije došlo samo zato što je Marko na neki način želeo da zaštiti njenu ćerku.

AU, KAKVA ISPALA! Marko smuvao Lunu samo ZBOG OPKLADE!

- Neću da se opet uvlačim u ovu priču, razumite me, samo hoću da kažem da mi se dopalo ono Mikijevo izlaganje u vezi Marka. Mislim da se njemu ona sviđala sve vreme, samo da je poštovao mesto i vreme, pa je zauzimao takav gard prema Luni. Štitio ju je na neki način - zaključila je pevačica.

https://www.instagram.com/p/BlKxQFGHxCb/?utm_source=ig_web_button_share_sheet



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aca

pre 5 godina

Opet Razija opravdava sve postupke njene strokave naslednice. Sta god ona uradi, ako je srecna to je za nju ispravno. Ove osobe nisu normalne, ali zaista!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17